St. Nicholas of Myra

5 dec.

Sfantul Nicolae,este ocrotitorul copiilor,felelor fara zestre,a nevoiasilor si celor saraci,catre cei plini de datorii si flamnanzi si goi.Sfantul Nicolae este cunoscut ca ocrotitor al corabierilor si a celor care calatoresc ,pe ape.Sfantul a salvat de la caderea in prostitutie a celor trei fete ale unui om sarac,prin darul pe care l-a lasat la usa lor.Insa cel mai mare merit al Sfantului Nicolae a fost,condamnarea la erezie a lui Arie,in cadrul sinodului ecumenic de la Niceea din anul 325.Sfantul Nicolae a argumentat cu tot sufletul natura dumnezeiasca alui Hristos,in timp ce ereticul Arie,care sustinea ca Fiul lui Dumnezeu ,nu este decat un om cu puteri supranaturale,a sustinut in continuare invatatura sa gresita in fata sinodului ecumenic,incat Sfantul nicolae ,desi bland de felul sau ,i-a dat ereticului o palma.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

more about "St. Nicholas of Myra", posted with vodpod

2 răspunsuri to “St. Nicholas of Myra”

  1. Roxana Iordache 5 decembrie 2008 la 11:09 pm #

    Eşti un om minunat şi sensibil, Tavi! E reconfortant să ştiu că există oameni ca tine! God bless you and all your loved ones! 🙂

    Apreciază

  2. octavpelin 5 decembrie 2008 la 11:22 pm #

    Rxana.Rox,credeam ca dormi,vroiam sa-ti fac o surpriza placuta tie,si intregii tale familii,mai ales ca in noaptea asta umbla Moshu,si cred cati-ai pus ghetutele ,sau sosetutele sa primesti daruri,Sarbatori fericite implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi,si un La Multi Ani!!!,celor din familia ta care poarta prenumele de Nicolae,Nicoleta,Nicole!!!,iti multumesc,ca mi-ai raspuns,mi-ai dat un dar din suflet,God bless you,and all your family!!!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: