Singuratatea MARINARULUI de CURSA LUNGA

29 ian.

In aceste zile are loc la DAVOS,FORUMUL ECONOMIC a sefilor de state si a premierilor din statele UE,USA,Rusia,pentru a pune la cale un plan comun de scoatere din criza economica globala a statelor pe care le reprezinta si care se va simti puternic cel putin pe doi ani in economie,viata,sociala,financiara,,protectie sociala si criza energetica care isi face efectul ca aceasta criza economica sa fie mai puternica si sa aiba un impact negativ asupra natiunilor pe care le reprezinta acesti leaderi.
ROMANIA nu este prezenta la acest FORUM ECONOMIC ,nu este reprezentata de nimeni!
Ca reprezentant al politicii externe ma intreb :
PREESEDINTELE TRAIAN BASESCU nu trebuia sa participe in numele ROMANIEI si a natiunii romane pe care o pastoreste de 4 ani de zile,pentru a apara interesele ROMANIEI si a participa la PLANUL care se elaboreaza la aceasta REUNIUNE LA NIVEL INALT,impotriva contracararii efectelor CRIZEI ECONOMICE GLOBALE asupra populatiei .
PANA in 2004,la forumurile economice de la DAVOS si CRANS MONTANA,au participat presedintii :ION ILIESCU SI EMIL CONSTANTINESCU!
NU CUMVA ACEASTA DERUTA DIN ROMANIA ,cu iesirea pe sticla a lui TRAIAN BASESCU ,in care se lamenta si se autovictimiza avand chia gandul sa nu mai participe pentru UN ALT MANDAT la ALEGERILE PREZIDENTIALE din 2009,si declaratiile sale contradictorii de la TVR1 si RADIO ROMANIA ACTUALITATI,au fost o DIVERSIUNE de a induce in eroare mass media care muscat aceasta momeala si a indus-o prin dezbateri televizate in casele romanilor,TOCMAI pentru a ABATE intersul MASS MEDIEI cu PRIVIRE LA FORUMUL ECONOMIC DE LA DAVOS,unde se pare ca TRAIAN BASESCU este considerat PERSONA NONGRATA.
CE ESTE IN SUFLETUL LUI TRAIAN BASESCU?!
NUMAI DOMNIA SA O STIE:ACEA SINGURATATE A MARINARULUI DE CURSA LUNGA!
In CONCLUZIE pe cand locul DOMNIEI SALE era sa participe LA forumul economic de la DAVOS,in Romania CABINETUL BOC este incapabil sa elaboreze PROIECTUL BUGETULUI DE STAT,datorita ca este subordonat presedintelui TRAIAN BASESCU.
Este normal sa ne punem cu toti INTREBAREA:QUO VADIS ROMANIA!!!

9 răspunsuri sa “Singuratatea MARINARULUI de CURSA LUNGA”

 1. i.o.flavius 30 ianuarie 2009 la 7:56 am #

  Servus, Tavi!…
  Încotro, România? Păcat că noi ăştia care mai avem răbdarea de a ne pune această întrebare suntem tot mai puţini şi nu prea contăm…
  Cele bune!

  Apreciază

  • octavpelin 30 ianuarie 2009 la 10:28 am #

   Flavius iti dai seama de mascarada pe care a jucat-o Basescu ca sa induca opinia publica si mass media,ca sa uite de cel de al 39 Forum economic care are loc la Davos in alpii elvetieni,Romania este izolata datorita politicii externe a lui Basescu.Prima zi a acestui forum a inceput pe data de 29 ianuarie a.c. si este foarte tensionata,intra pe:
   http://economie.hotnews.ro/
   si ai sa vezi cum decurg evenimentele,cu stima Tavi:)

   Apreciază

 2. Vania 30 ianuarie 2009 la 9:44 am #

  Încotro se îndreaptă România? N-aş vrea să dau răspunsul, deşi am unele bănuieli…

  Apreciază

  • octavpelin 30 ianuarie 2009 la 10:22 am #

   Vania,Romania este izolata datorita politicii facute de Traian Basescu,care a facut ca la cel de al 39 Forum economic de la Davos care se tine acum in Alpii elvetieni,sa nu fie invitata iti multumesc ca ai intrat pe blogul meu cu stima Tavi:) p.s.imi fac mea culpa dar esti trecut in blogroll meu cu prenumele de Vania!
   p.s.daca intri pe:
   http://economie.hotnews.ro/
   ai sa citesti cum s-a incheiat prima zi a Forumului de la Davos din data de 29 ianuarie a.c.

   Apreciază

 3. anamariadeleanu 30 ianuarie 2009 la 7:57 pm #

  am avut niste zile, care s-ar putea sa ma ajute sa gresesc, dar parca nu e prima data/ oara cand lipseste ca sef de stat de la Reuniunea de la Davos;

  si… incotro????????? spre mai bine… tot spre acel sa traim mai bine, acum, cand avem si acordul -posibil- si la un asemenea inghet!

  weekend placut, Tavi !

  Apreciază

  • octavpelin 30 ianuarie 2009 la 8:13 pm #

   Traian Basescu,trebuia sa fie si sa reprezinte interesele Romaniei la cel de al 39 Forum Economic de la Davos,care se tine in zilele acestea in Alpii elvetieni,in legatura cu un plan anticriza global,din data de 27,28,29,30 ianuarieau avut dezbateri aprinse,culminand cu iesirea dinsala a minisrului turc.Romania participat pe timpul lui Iliescu,Constantinescu la acest Forum economic pe cand Bruxellul l-a declarat persona nongrata pe Basescu!
   am postat pe vodpod.com Davos 2009.
   http://www.hotnews.ro/
   http://www.blogs.com/

   Apreciază

 4. anamariadeleanu 30 ianuarie 2009 la 8:38 pm #

  Tavu, stii bine ca la problemele serioase nu obisnuiesc sa dau replica sau contrareplica, dar eu am inteles ca despre cine este vorba! sa mai adaug o bazaconie? cum ar fi fost daca ar fi mers actualul prim-ministru?
  Scuze, Tavi, nu ser va mai repta gestul meu
  🙂

  Apreciază

  • octavpelin 31 ianuarie 2009 la 10:43 am #

   Anamaria,ar fi trebuit sa mearga si premierul Boc,dar acesta este cu adevarat premier?!,weekend placut Tavi:)

   Apreciază

 5. octavpelin 31 ianuarie 2009 la 10:39 am #

  Anamaria,ai dreptate,dar ti-ai pus intrebarea de ce Basescu este izolat de catre Bruxelles?!.weekend placut si tie Tavi:)

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: