CAZUL RIDZI!

30 iun.

Comisia de ancheta parlamentara in cazul „Monica Iacob Ridzi” isi continua activitatea,cu toate ca a ramas fara obiectul muncii.
Potrivit Regulamentului Camerei Deputatilor,anchetele parlamentare nu pot avea ca obiect investigarea unor fapte sau activitati care fac obiectul unor anchete judiciare sau se afla pe rolul unor instante judecatoresti,iar o ancheta parlamentara inceteaza de drept in momentul deschiderii unor proceduri judiciare.
Ministrul Monica Iacob Ridzi a aratat ca sectia de combatere a coruptiei de la DNA a inceput pe 23 iunie cercetari penale”In baza unui denunt penal cu privire la imprejurarile incheierii si derularii a trei contracte intre MTS si,respectiv,societatile SC Compania de Publicitate Mark SRL si SC Artisan Consulting SRL.
Ministrul Monica Iacob Ridzi nu va fi nevoita sa se prezinte la comisie azi la orele 15,00 si nici sa trimita actele controversatelor contracte de 630.000 euro legate de ziua de 2 mai,presedintei Alina Gorghiu,care este boboc in Parlament,dar va primi o hartie de la DNA in privinta cazului Ridzi.Comisia a devenit ineficienta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: