TRAIAN BASESCU SE VA LEPADA DE ELENA!sau „CAPUL LUI MOTOC”

12 aug.

Traian Basescu ca un animal politic ce este se va lepada de fosta lui consiliera prezidentiala Elena Udrea,actualmente rasplatita cu un Minister al Turismului unde ministresa din Plescoi toaca un buget de 75 de milioane de euroi,crezand ca mentorul ei de la Cotroceni o va sprijini.
Dar Elena Udrea se inseala intrucat este o cratie artificiala a lui Traian Basescu ,iar toate creatiile sale artificiale au fost create de seful statului pentru a le sacrifica pe altarul luptei anticoruptiei,cand se vor apropia alegerile prezidentiale.
Toate creatiile artificiale ale lui Traian Basescu au avut o hiba de care acesta a profitat mult,aceea de a avea legaturi cu sistemul ticalosit.
Iar daca Elena Udrea crede ca daca Traian Basescu nu o va lasa din brate ,precum pe Ridzi se inseala.
ASUL DIN MANECA este la Traian Basescu,care incoltit de apropierea alegerilor prezidentiale,de criza economica care a adus Romania ,de la „Sa Traiti Bine”! ,la „Romania muribunda”,se va lepada foarte curand si foarte usor de ministresa de la turism,intrucat intr-un an de austeritate sa toci 75 de milioane de euroi pentru imaginea ta ,cand milioane de romani se confrunta cu recesiunea economica care va ajunge la 12% la sfarsitul anului,inseamna o miscare de strategie electorala a lui Traian Basescu,care va sacrifica fara mila ,membrii ai PDL,care sunt amestecati in afaceri dubioase si sunt incompatibili cu functia de ministru si cea de parlamentar,pentru ca poporul sa vada ca nu tine partea pedelistilor,iar precum Alexandru Lapusneanu va proceda aruncand multimii „Capul lui Motoc”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: