TRAIAN BASESCU l-a „URECHIAT „pe MIRCEA BASESCU!

21 aug.

Administratia Prezidentiala a raspuns informatiilor privind implicarea fratelui presedintelui,Mircea Basescu in afaceri cu armament.
„Presedintele Traian Basescu regreta ca un membru al familiei sale este actionar al unei firme cu activitati legate de domeniu militar”,se spune in comunicatul Palatului Cotroceni.
Presedintele a multumit”mass-mediei pentru semnalarea acestui caz si regreta situatia creata”.
Dar fratele ,Mircea Basescu nu regreta nimic.
Romania parca este statul condus de dictatorul Duvalier si familia sa,numai ca ,in Romania ,dictatorul este Traian Basescu si familia sa si sistemul ticalosit pe care-l pastoreste neluand nicio masura impotriva Elenei Udrea care a sfidatcomisia de ancheta a Ministerului Turismului instituita de Parlament,lucru pe care Bill Clinton nu l-a facut in fata Comisiei de ancheta privind scandalul „Monica Lewinsky”.

10 răspunsuri to “TRAIAN BASESCU l-a „URECHIAT „pe MIRCEA BASESCU!”

  1. geold 21 august 2009 la 9:17 am #

    presedintele si-a facut mea culpa, sunt un sustinator (nu vreau prin raspunsul meu sa intram intr-o poletica interminabila pe tema asta, vreau doar sa imi exprim punctul de vedere), imi place ca se implica este un ‘presedinte jucator’, ca termen de comparatie il iau pe Ion Iliescu si Emil Constantinesc care au stat ca niste bibelouri, au facut doar parada. sa nu uitam ce a facut Iliescu in ultima zi de mandat, l-a eliberat pe Cosma, reti evenimentul?… ce scandal a fost, iar Constantinescu a fost o mare dezamagire pentru noi toti. cred ca rominica mea nu este pregatita pentru un presedinte activ ca si Basescu, bun/rau macar da din coate si mesteca cu polonicu’ cot la cot cu restul politicienilor in ciorba politichiei rominesti

    Apreciază

    • octavpelin 21 august 2009 la 9:22 am #

      @geold.Sunt de acord cu tine,il apreciez cand este corect si nu-i apara pe mafioti,o zi frumoasa ,cu stima Tavi 🙂

      Apreciază

  2. daurel 21 august 2009 la 9:24 am #

    Din pacate, masa larga de alegatori admite ca familia demnitarului sa profite; asa fost dintotdeauna!

    Apreciază

    • octavpelin 21 august 2009 la 9:45 am #

      @daurel.sper ca de data asta,electoratul roman s-o desteptat,daca nu o sa avem o dictatuta cum a fost in Haiti,in care opozantii erau luati cu elicopterul si aruncati in ocean la rechini,o zi frumoasa 😦

      Apreciază

  3. felicia1972 21 august 2009 la 9:34 am #

    Intrebare ? Cum s-a constitutit aceasta firma stiut fiind faptul ca obiectul de activitate al firmei – „tehnica militara, etc.”, tine de securitatea nationala ? Necesitatea unei aprobari speciale la un astfel de nivel nu cumva trebuia ceruta de la insusi TRAIAN BASESCU ? Cum adica isi cere scuze cand insusi presedintele a pus la cale un astfel de tun ? La sfarsit de mandat , afacerile cu statul nu mai contenesc, chiar de exista conflicte de interese (CAZACU ) si comisioane grase. Incredibil, BASE era pana mai ieri cu un picior in groapa iar el nu conteneste sa ne surprinda . Ce ne mai rezerva viitorul, ca astfel BASE , NU MAI PUPA TURUL II ?! Sper asta !

    Apreciază

    • octavpelin 21 august 2009 la 9:41 am #

      @Felicia1972.Cu ajutorul lui Basescu si a grupului sau de interese de afaceri din fosta securitate ,mai ales ca aceasta afaceri tine de siguranta nationala,si ar fi trebuit sa treaca prin CSAT,numai pupa presedentia,o zi minunata 🙂

      Apreciază

  4. geold 21 august 2009 la 9:59 am #

    respectele mele sincere tavi, mi-a placut raspunsul, aveam rezerve ca o sa imi sari in cap, dar ma bucur ca nu a fost asa. un week-end lipsit de neplacerile cotidiene.
    george

    Apreciază

  5. octavpelin 21 august 2009 la 10:59 am #

    @geold.Respectele mele sincere George,mi-a placut raspunsul si ca esti sustinator declarat a presedintelui Traian Basescu,suntem oameni civilizati,traim intr-o democratie,iar comunicarea chiar daca partile participante au optiuni politice diferite trebuie sa fie facute constructiv,pe primul plan aflandu-se bunastarea cetatenilor romani si a Romaniei de a iesi din recesiunea economica,un weekend placut,cu stma Tavi .
    p.s.te trec in blogroll.

    Apreciază

  6. geold 22 august 2009 la 4:06 am #

    stimabile, banuiesc ca ai intuit si tu producerea unui deznodamint corect, numai ca nu sperai niciodata dat fiind faptul ca traim in Rominia. oricum un zece lu’ Basescu. pe de alta parte mai multa atentia, discretie si inteligenta celor care vor mai dori sa faca ‘afaceri’ cu statul.
    george

    Apreciază

    • octavpelin 22 august 2009 la 9:44 am #

      @geold.Problema acestei afaceri in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu inca nu este transata definitiv.Sa vedem ce o sa se mai intimple,”prietenii ni alegem,dar rudele nu”,o duminica frumoasa ,cu stima Tavi.

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.