CINA CEA DE TAINA!

30 aug.

Dupa ce cuplul prezidential Basescu a participat l-a cea de a doua editie a manifestarilor dedicate lui Amza Pellea intitulate „Acasa la Nea Marin” dar si la „Zilele municipiului Bailesti” aflat la a noua editie,dupa ce nu a ratat sa dea o declaratie ,ca va da un raspuns legat de scandalul in care a aparut numele fratelui sau,intr-o declaratie publica atunci cand va avea „o explicatie”.
Sambata seara ,cuplul prezidential Basescu insotit de una din fiice,Ioana a avut o cina de taina cu familia Udrea -Cucos,la un restaurant din Neptun,iar la iesire Traian Basescu s-a ferit sa dea declaratii,iar ministresa turismului Elena Udrea a iesit prin sptele locatiei unde a avut loc cina cea de taina.
Traian Basescu care este in cadere libera in sondaje datorita „cazului Udrea”,cred ca a incercat sa o convinga pe Elena Udrea sa se prezinte pe data de 1 septembrie ,la audierile comisiei parlamentare de ancheta „Udrea”,intrucat sfidarea Parlamentului de ministresa turismului,Elena Udrea ,a inceput sa-i afecteze imaginea de luptator „anticoruptie” a lui Traian Basescu si s-a vazut asociat cu sistemul ticalosit al mediului de afaceri ,de care este acuzat ca il patroneaza.
O intrebare insa:
Nu este conflict de interese ca un presedinte al unei tari sa se intilneasca cu un ministru al PDL?!
Dar daca era un ministru al PSD?!
Aceasta cina de taina arata adevarata fata a lui Traian Basescu care este pentru ministrii PDL ,”MUMA”,iar pentru ministrii PSD (a nu se uita precedentul cu ministrii PNL) ,este „CIUMA”.

2 răspunsuri to “CINA CEA DE TAINA!”

  1. supravietuitor 31 august 2009 la 6:57 am #

    Buna dimineata,Tavi.
    Chiar acum am citit stirea asta.
    Mai poti sa spui ceva?e doar un lucru obisnuit in Romania noastra.
    http://www.infoportal.ro/presa~info-1208339.html?utm_medium=email&utm_source=infoportal_newsletter&utm_content=newsletter

    O saptamana mai buna!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.