DERAPAJELE DE GANDIRE A UNUI PRESEDINTE ALES TRAIAN BASESCU ACUM LA SFARSIT DE MANDAT!

17 oct.

„A FOST O GRESEALA DE EXPRIMARE”asa a catalogat sambata ,seful statului Traian Basescu afirmatia pe care el o facuse vineri privind dizolvarea Parlamentului,denota serioase derapaje de gandire a acestui presedinte pe nume Traian Basescu la sfarsit de mandat.
Parlamentul ar trebui sa adopte o lege privind sanatatea mintala a candidatilor la presedentie si a posibilului presedinte ales,daca acesta este sau nu in deplinatatea facultatilor mintale,intrucat aceasta este o cerinta si a Uniunii Europeene,care este ingrijorata de manifestarile iresponsabile ale sefului statului,care foloseste si adanceste criza politica aruncand responsabilitatea asupra FMI,BCE,BM,UE,ca Romania daca nu are guvern nu va primi transele de imprumut,iar bugetarii si pensionarii n-si vor primi lefurile si pensiile.
Cotidienele din strainatate il critica pe actual sef al statului Traian Basescu ca dezinformeaza natiunea romana si atenteaza la Statul de Drept si Democratie,intrucat vrea cu orice pret sa ajunga presedinte ,fraudand alegerile cu „unitatea militara de extrema stanga”PDL si camarila pentru a instaura dupa douazeci de ani de Democratie,Dictatura unei minoritati agreate si supuse lui.
Romania daca nu va face schimbarea acestui presedinte care reprezinta regimul totalitar comunist de dinainte de decembrie ’89 va fi izolata.
USA si-au luat masuri de precautie si nu vor acorda vize cetatenilor romani datorita acestui presedinte iresponsabil,la fel si UE care va acorda postul de comisar european Irlandei si nu Romaniei.
Presa straina este favorabila majoritatii parlamentare noi create si a premierului desemnat de aceasta ,primarul Sibiului Klaus Johannis,care este binevazut in tarile din Benelux si Germania.
Presa straina mentioneaza ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa-si ceara scuze fata de cetateanul roman de etnie germana ,primar de trei legislaturi al Sibiului,pe nume Klaus Johannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: