CU TOATE CA A FOST SOMAT DE JOSE MANUEL BARROSO,TRAIAN BASESCU CREEAND CRIZA POLITICA ,ESTE CONSTIENT CA VOM PIERDE POSTUL DE COMISAR PENTRU ROMANIA IN CADRUL UE!

19 oct.

Presedintele Traian Basescu declasand criza politica ,cu toate ca a fost somat de presedintele Jose Mauel Barroso,sa nominalizeze doi sau trei candidati pentru functia de comisar european la UE,sacrifica interesele nationale ale Romaniei,punand mai presus de toate interesele sale personale si de grup prin refuzul de a nominaliza ca premier pe Klaus Johannis,sustinut de majoritatea de 65% parlamentara formata din PSD+PC,PNL,UDMR si Minoritati,incercand sa puna un „premier de paie”pe nume Lucian Croitoru care a primit si va primi refuzul aliantei majoritare care il sustine pe Klaus Johannis.
Tot acest demers presa internationala si agentiile de presa le cataloheaza ca „fiind o manevra de a mentine cabinetul demisionar Boc 2 pana la alegerile prezidentiale ,in scopul fraudarii lor”.
Iar miscarea lui Traian Basescu de a chema observatori straini de la OSCE,la alegerile prezidentiale a starnit rasul comunitatii europene intrucat ,Traian Basescu „a uitat”ca Romania este membra cu drepturi depline in NATO si UE.
La aceste alegeri ale comisarului european Romania,neavand cabinet,nu are dreptul de decizie,intrucat ministrul de externe este demisionar.

4 răspunsuri sa “CU TOATE CA A FOST SOMAT DE JOSE MANUEL BARROSO,TRAIAN BASESCU CREEAND CRIZA POLITICA ,ESTE CONSTIENT CA VOM PIERDE POSTUL DE COMISAR PENTRU ROMANIA IN CADRUL UE!”

 1. snake 19 octombrie 2009 la 10:55 am #

  Romania a devenit o tara complet anomica. Nu de ieri si nici de cand e criza financiara. Asa e ea de dupa ’90! Doar ca acum anomia a ajuns in faza finala. Adica n-a mai ramas nici un locsor organizat. Totul este distrus, inclusiv indivizii, familiile, copii, viitorii copii, absolut tot. Iar nenorocirea asta va dura generatii…

  Apreciază

  • octavpelin 19 octombrie 2009 la 11:18 am #

   Snake,sunt de acord intrutotul cu tine,trist dar adevarat ,o saptamana spornica 🙂

   Apreciază

 2. supravietuitor 19 octombrie 2009 la 9:56 pm #

  Tavi,l-am auzit si eu spunand ca sansele noastre sunt foarte mici.Eu cred ca nici nu meritam acel post.
  O noapte linistita!

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: