OMAR HAYSSAM COSMARUL PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU!,SAU CUM A FOST „ELIBERAT TERORISTUL NUMBER 1 AL ROMANIEI”!

23 oct.

Dupa rapirea jurnalistilor,la 27 martie 2005,Hayssam a avut trei discutii la Cotroceni,una cu generalul Degeratu,pe 29 martie si doua cu presedintele Traian Basescu,pe 1 si pe 3 aprilie.
Omar Hayssam a declarat ca in timpul intrevederilor cu presedintele Traian Basescu,spunandu-i la presiunile la cre este supus ,Traian Basescuchiar i-a spus”iti iei copii si du-te in America! Eu sunt presedintele Romaniei si ai toate garantiile!,Nu ,te rog frumos sa stai linistit eu iti garantez ca nu se atinge nimemi de un fir de par de al tau!”
a 6 iunie 2005,in timpul unei conferinte de presa organizata la doua saptamani de la eliberarea ostaticilor,presedintele Basescu a declarat ca s-a intilnit de mai multe ori ,cu Omar Hayssam.
„Pw data de 1 aprilie,l-am primit intre 21,00 si 21,50 si pe data de 3 aprilie intre 14,15 si 15,10 ,mentionand pentru prima oara si cuvintele „cinstitul Yassin”,medicul care a primit trecerea proprietatilor lui Omar Hayssam.
Faptul ca seful celulei de criza,era Traian Basescu si ca avut intilniri cu Omar Hayssam,cel care a ajuns in cele din urma sa fie condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru rapirea jurnalistilor romani in Irak,la recomandarea medicului Mohammad Yassin,cel pe care Traian Basescu l-a imputernicit ca negociator din partea autoritatilor romane cu gruparea terorista care ii tinea captivi pe romani si dosarul fugii „teroristului”Omar Hayssam in noaptea de 29/30 iunie 2006,in intervalul orar 00,12-02,37 de la un punct situat in afara portului Megidia,traseul catre sau dinspre respectivul punct incluzand zona locintei lui Tartoussi Mustafa care l-a preluat pe Omar Hayssam,si s-au deplasat impreuna la vasul Iman T,urcandu-l la bord.
Care a fost ,cu adevarat ,rolul fiecaruia dintre actorii „cazului Omar Hayssam si a fugii sale”,devenit COSMARUL lui Traian Basescu,odata cu trecerea timpului,incep sa apara la lumina povesti cu adevarat interesante.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: