PRESEDINTELE”CANCELAR”TRAIAN BASESCU A DESMNAT UN NOU PREMIER DE LA PDL,PRIMARUL SECTORULUI”4″ LIVIU NEGOITA(FOST PNL)!

6 nov.

Presedintele „cancelar”Traian Basescu a dese
mnat un nou premier,in persoana primarului sectorului”4”,Liviu Negoita ,membru PDL(fost PNL),care i-a replicat ca este primarul sectorului 3 si nu 4?!(Era treaz presedintele”cancelar”Traian Basescu???).
Acesta va trebui sa faca un „guvern de uniune nationala”pana luni?!.
Romania este prezentata in presa internationala si agentiile de presa care au preluat stirea ca Traian Basescu nu a desemnat pe primarul majoritatii parlamentare,Klaus Johannis,ca premier ,ca inceputul unei dictaturi „stil Lucasenko”in Romania,din partea actualului sef al statului care sfideaza Constituitia si regulile Democratiei si a Statului de Drept ,aservind interesul national al Romaniei unui grup de interese politico-economico-clientar,denumit PDL.
Agentiile de presa califica acest abuz a lui Traian Basescu ca un adevarat atentat la siguranta Statului de Drept si Democratiei din Romania si pun sub semnul intrebarii,daca Romania este un stat cu adevarat democratic si european.

2 răspunsuri to “PRESEDINTELE”CANCELAR”TRAIAN BASESCU A DESMNAT UN NOU PREMIER DE LA PDL,PRIMARUL SECTORULUI”4″ LIVIU NEGOITA(FOST PNL)!”

  1. snake 6 noiembrie 2009 la 1:32 pm #

    pe bune? Basescu vrea sa dizolve neconstitutional parlamentul? e clar ca nici Negoita nu va trece. unde sa fug? vreau sa uit de toata mizeria asta. m-am saturat sa mai traiesc intr-o asemenea tara.

    vorbeam cu cineva venit din Italia. era de 4 luni in tara si nu-si gasise nimic de lucru. a incercat sa-si deschida o firma cu banutii adunati acolo. cand a vazut ca fara spagi nu poate face nimic, a luat decizia de a se intoarce in Italia, declarand cu lacrimi in ochi „in Romania ma simt mult mai umilit ca cetatean al acestei tari decat in Italia ca emigrant”. Un adevar dureros. Ma doare si pe mine. Vreau sa plec si eu.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: