TRAIAN BASESCU,CINSTITUL YASSIN,INTERMEDIARUL DINTRE HAYSSAM SI „PROFESOR”,A FOST RASPLATIT CU CINCI LUNI INAINTE DE RAPIREA JURNALISTILOR DIN IRAK,CU UN SPATIU COMERCIAL DE LA PRIMARUL TRAIAN BASESCU!

13 nov.

La data de 15 noiembrie 2004,Traian Basescu cere Biroului Executorului Judecatoresc Dumitru Staiculescu punerea in executare a titlui executoriu nr.549/02.04.2003,emis de Curtea de Apel Bucuresti-Sectia Comerciala.
Toate aceste documente,inclusiv atribuirea spatiului catre firma International Medical Center Company,arata ca Traian Basescu si Mohammad Yassin colaborau inca din anul 2004,cu multe luni inaintea rapirii din Irak.
In timpul crizei ostaticilor,Abu Helmi Yassin (Mohammad Yassin) a devenit trimisul oficial al presedintelui Traian Basescu la negocierile cu rapitorii lui Ovidiu Ohanesian,Marie Jeanne Ion,Sorin Miscoci.
Mai mult,dupa eliberarea ostaticilor Doctorul Yassin a participat la interogarea jurnalistilor si la anchetarea lui Omar Hayssam,desi nu avea nicio calitate oficiala.
In conferinta de presa din 6 iunie 2005,cand Basescu a prezentat „asa zisul film al rapirii”,presedintele a declarat ca Mohammad Yassin”este beneficiarul cinstit al transferului averii lui Omar Hayssam”.
De altfel,acelasi cinstit doctor Yassin era puntea de legatura dintre Traian Basescu si Omar Hayssam,asa cum reiese din cele doua scrisori adresate de „teroristulnumarul 1 al Romaniei” doctorului in timpul scurtei sale detentii.
Astazi,spatiul primit de „Cinstitul Yassin” gazduieste reprezentanta marcilor auto”Jaguar”si „Land Rover”.
Afacerea a fost parafata nu prin interpusi asa cum ,poate,au mai fost parafateastfel de combinatii,ci de catre insusi Traian Basescu,cu mana lui.

2 răspunsuri sa “TRAIAN BASESCU,CINSTITUL YASSIN,INTERMEDIARUL DINTRE HAYSSAM SI „PROFESOR”,A FOST RASPLATIT CU CINCI LUNI INAINTE DE RAPIREA JURNALISTILOR DIN IRAK,CU UN SPATIU COMERCIAL DE LA PRIMARUL TRAIAN BASESCU!”

 1. atitudini 14 noiembrie 2009 la 8:42 am #

  Cred ca lu’ Base acest subiect i-a convenit mai mult decat orice altceva.

  In loc sa discutam despre ce arde cu adevarat, in loc sa identificam solutii, in loc sa aplica aceste solutii, noi discutam despre cai verzi pe pereti!

  Cat le pasa celor de pe strada (indiferent ca sunt tesatoarele de la Apaca sau patronul de magazin din piata) de rapiri, teroristi, arabi si alte alea!

  Bate vantul crizei pe strada de te indoaie! Tara e practic neguvernata. Masurile de pana acum au stabilit un adevarat record de ineficienta. PSD si PD au guvernat 9 luni cu 70% sustinere in Parlament si niciunul dintre cei doi nu isi asuma asta.

  Iar noi dezbatem despre Mohammad Yassin, Omar Hayssam si altele asemenea.

  Ne-a lasat Base sa ne uitam la copac, iar padurea din spate nu o mai vedem.

  Ce sa zic?

  Felicitari Base?

  Apreciază

  • octavpelin 14 noiembrie 2009 la 12:56 pm #

   @atitudini,stiu ca aceasta tema ne face sa ignoram prapastia in care ne aflam,criza economica in Romania va dura pana in 2013,iar din2015,va aparea criza alimentara mondiala,o sambata frumoasa 🙂

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: