AGENTIILE DE PRESA ARATA CA IN CADRUL PD-L A INTRAT „DIHONIA”,DATORITA REZULTATELOR SLABE OBTINUTE PENTRU TRAIAN BASESCU LA ALEGERILE DIN PRIMUL TUR! LA ORELE 17,00 TRAIAN BASESCU VA TINE O CONFERINTA DE PRESA IN CARE VA”INFIERA CU MANIE PROLETARA DE „DREAPTA ,ACORDUL GRIVCO,PRIN CARE SE VA AUTOVICTIMIZA CA ACEASTA COALITIE MAJORITARA NU TINE CONT DE PUTEREA SA DISCRETIONARA:SPECTRUL PE CARE-L VEDE BASESCU ESTE INDEPARTAREA SA DE LA PUTERE DUPA CINCI ANI DE CONFLICTE PE CARE LE-A GENERAT IN SOCIETATEA ROMANEASCA!

25 nov.

Azi la orele 13,00 s-a incheiat acordul politic intre PSD+PC+PNL,semnat de presedintii celor doua partide :Mircea Geoana -din partea PSD+PC si Crin Antonescu din partea PNL+UDMR,care cosfintesc o alianta majoritara parlamentara care il va sustine in turul II al alegerilor prezidentiale pe Mircea Geoana.
Acesta a acceptat compromisul cu liberalii,fapt laudat de agentiile de presa straine,intrucat aceasta va fi LOVITURA DE GRATIE prin care Traian Basescu va fi indepartat impreuna cu intreaga camarila de la conducerea Romaniei,in care a ocupat cinci ani ,aducand Romania intr-o criza institutionala si criza politica profunda,datorita incercarii sale de a instaura”Dictatura personala”si discretionara a bunului sau plac pentru clanul dau si camarila sa.
Electoratul roman nu uita ca datorita sloganului „SA TRAITI BINE”!, atrait presedintele clanul sau ,camarila sa,pedelistii”cei curati ca lacrima”,si cercul ticalosit al oamenilor de afaceri”baietii destepti”.
Traian Basescu este un om „al trecutului „,nu credea ca se va realiza o alianta pentru O SINGURA ROMANIE SI A BUNULUI SIMT,intre doua partide democratice care s-au unit pentru INTERESUL NATIONAL si nu de grup,pentru a scoate Romania din criza socio-politico-instutionala si afectata de o criza economica profunda si pentru a readuce prestigiul Romaniei pe plan international,in politica externa,unde a fost izolata de catre actualul presedinte Traian Basescu prin politica catastrofala pe care a dus-o.
Datorita incheierii acestui acord politic,antibasescian ,in tabara pedelista,a intrat „dihonia”datorita rezultatelor slabe,ceea ce a atras furia liderului acestui partid fara doctrina,Traian Basescu,iar omul de casa,Emil Boc va trece la sanctionarea acelor lideri pedelisti care au obtinut rezultate slabe.
Azi la orele 17,00,Traian Basescu va sustine o conferinta de presa,in care se va „autovictimiza”,intrucat a fost infrant de „majoritatea parlamentara care-l sustine ca premier pe Klaus Johannis,”gruparea „Grivco” cum ii place sa spuna.
„Demagogul si populistul „Traian Basescu cum bine il caracterizeaza liderul PNL,CRIN
ANTONESCU ,si-a adus aminte de „POPORUL ROMAN”din „ROMANIA MURIBUNDA” si discursul sau de azi de la orele 17,00 vor fi”VARATIUNI PE ACEESI TEMA” si anume:
1.Traian Basescu se mai intoarce odata la poporul pe care l-a mintit cu sloganul:”SA TRAITI BINE”! DAR CINE?!
2.Traian Basescu va enunta aceleasi teme de campanie-referendumul pentru parlament unicameral si reducerea parlamentarilor”daca s-ar putea la tacere”,atacul la adresa mogulilor de presa si a coalitiei „Grivco”,plus unele amenintari la adresa adversarilor politici.
In contextul in care toti liderii politici s-au coalizat pentru salvarea DEMOCRATIEI si a STATULUI DE DREPT,impotriva DICTATURII PERSONALE SI DISCRETIONARE a lui Traian Basescu,acesta va spune in conferinta de presa de azi de la oele 17,00 ca nu va negocia cu nimeni?!,dar nimeni nu i-a propus nici un fel de negociere,Basescu va spune in mod ipocrit ,populist,mincinos ca niciodata nu si-a „negociat”cu nimeni mandatul.
De doauzeci de ani de cand este in politica,agentiile de presa straine,mentioneaza ca revolutiadin decembrie ’89,l-a prins ca secretar de stat numit de cabinetul 2 al Elenei Ceausescu ,in functia de comandat al navigatiei civile pe Dunare,in 1987,a fost reprezentantul Romaniei la Anvers,nazbatiile pe care le-a facut cu navele incendiate in portul francez.
Dupa ;90 a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor.dupa aceea minstru,de doua ori primar al capitalei si acum presedinte al Romaniei.
Ca presedinte ,prin natura sa conflictuala,Traian Basescu a daramat guverne,s-a izolat pe scena politica ,tragand dupa el si PD-L,prin politica externa catastrofala a izolat Romania membra UE si NATO,pe plan international incercand sa instituie o „DICTATURA”stil Lucasenko in Romania.

2 răspunsuri sa “AGENTIILE DE PRESA ARATA CA IN CADRUL PD-L A INTRAT „DIHONIA”,DATORITA REZULTATELOR SLABE OBTINUTE PENTRU TRAIAN BASESCU LA ALEGERILE DIN PRIMUL TUR! LA ORELE 17,00 TRAIAN BASESCU VA TINE O CONFERINTA DE PRESA IN CARE VA”INFIERA CU MANIE PROLETARA DE „DREAPTA ,ACORDUL GRIVCO,PRIN CARE SE VA AUTOVICTIMIZA CA ACEASTA COALITIE MAJORITARA NU TINE CONT DE PUTEREA SA DISCRETIONARA:SPECTRUL PE CARE-L VEDE BASESCU ESTE INDEPARTAREA SA DE LA PUTERE DUPA CINCI ANI DE CONFLICTE PE CARE LE-A GENERAT IN SOCIETATEA ROMANEASCA!”

 1. supravietuitor 26 noiembrie 2009 la 6:00 am #

  Tavi,l-am auzit si a vorbit asa cum stim deja.repeta intruna aceleasi fraze si nu stiu cati il mai baga in seama.
  Sper ca de data asta cei cu capul pe umeri sa ia atitudine si sa spuna ca s-au saturat.
  O zi minunata!

  Apreciază

  • octavpelin 26 noiembrie 2009 la 12:13 pm #

   Gabi,parca este o moara stricata,o placa de patefon uzata,o zi frumoasa 🙂

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: