DACA FELIX TATARU NU PREZINTA CASETA CU „LOVIREA MINORULUI „DE CANDIDATUL TRAIAN BASESCU LA MITINGUL DE LA PLOIESTI DIN NOIEMBRIE 2004,INSEAMNA CA STAFFUL DE CAMPANIE A LUI TRAIAN BASESCU „INCEARCA MOLESTAREA SI INTIMIDAREA ACESTUI MINOR”PENTRU CA TRAIAN BASESCU SA APARA VICTIMA IN RANDUL ELECTORATULUI ROMAN CARE L-A IZOLAT!

28 nov.

Daca Felix Tataru care a facut campania electorala pentru Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2004,nu prezinta cum a declarat la televiziuni ca va prezenta caseta,atunci avem de a face cu „O MARE DIVERSIUNE”pusa la cale de Stafful de campanie a lui Traian Basescu,care simte ca va pierde in turul II al alegerilor prezidentiale din 6 decembrie,in fata lui Mircea Geoana.
Acest „plan diabolic”cu caseta este folosit de potocallii care au ramas fideli unui Traian Basescu izolat pe scena politica,si atunci in disperare de cauza au scos aceasta inregistrare,in scopul si in folosul lui Traian Basescu de a „deveni victima” ,dar realitatea bate filmul,iar candidatul independent Traian Basescu care sustine azi la orele 14,30 o declaratie de presa se face vinovat impreuna cu cei care-l sustin de „molestarea pentru a doua oara a minorului „,folosit ca sac de box,intimidat si panicat impreuna cu intreaga sa familie datorita „telefoanelor de amenintare”primite pentru a-si schimba declaratia,ceea ce a si facut-o.
RUSINE! pentru Traian Basescu si stafful sau de campanie care foloseste si molesteaza pentru a doua oara un minor pentru a obtine un nou mandat prezidential.

2 răspunsuri to “DACA FELIX TATARU NU PREZINTA CASETA CU „LOVIREA MINORULUI „DE CANDIDATUL TRAIAN BASESCU LA MITINGUL DE LA PLOIESTI DIN NOIEMBRIE 2004,INSEAMNA CA STAFFUL DE CAMPANIE A LUI TRAIAN BASESCU „INCEARCA MOLESTAREA SI INTIMIDAREA ACESTUI MINOR”PENTRU CA TRAIAN BASESCU SA APARA VICTIMA IN RANDUL ELECTORATULUI ROMAN CARE L-A IZOLAT!”

 1. supravietuitor 29 noiembrie 2009 la 9:38 am #

  Tavi,ai dreptate.Caseta trebuie aratata ca sa se termine cu discutiile fara sfarsit.
  O duminica insorita.

  Apreciază

  • octavpelin 29 noiembrie 2009 la 11:30 am #

   Gabi,cred ca Felix Tataru l-a terminat pe Basescu,o duminica frumoasa 🙂

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: