PRESA STRAINA: TRAIAN BASESCU UN PRESEDINTE CARE NU STIE SA PIARDA,ASUPRA ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 6 DECEMBRIE PLANAND SUSPICIUNEA DE FRAUDA ELECTORALA FACUTA DE PDL,IN FAVOAREA ACTUALUI PRESEDINTE!

9 dec.

Presa straina,comenteaza ca actualul sef al statului roman,Traian Basescu nu stie sa piarda,asupra sa si a PDL,planand suspiciunea de frauda electorala masiva.
Criza politica pe care a generat-o si recesiunea economica profunda in care se afla economia Romaniei,il face pe Traian Basescu raspunzator de a arunca Romania in incapacitate de plata.
Institutiile financiare monitorizeaza evolutia acestor evenimente,din Romania,mai ales ca au inclinat ca Mircea Geoana va deveni presedinte,iar premier Klaus Johannis si majoritatea democratica constituita in parlament,dar acum urmaresc cu precautie ce solutie va fi data de CCR,in urma contestatiei de frauda electorala depusa de contracandidatul social-democrat Mircea Geoana si de PSD.
Romania a devenit o tara de risc major.
Tara nu are guvern,nu are premier,nu are buget,datorita turbulentelor politice create de un presedinte de stat al unei tari europene venit la conducerea Romaniei in 2004,cand striga „frauda”,iar acum cand in anul 2009,dupa 20 de ani de la revolutia din decembrie ’89,incearca sa dea o lovitura de stat,sa instaureze DICTATURA PERSONALA.
Ca atare FMI a blocat imprumutul de 20 de milioane de euro.
In consecinta ,si UE a amenintat ca va bloca fondurile pentru Romania,din cauza coruptiei impotriva caruia actualul presedinte Traian Basescu nu a facut nimic,ba dimpotriva „familia si camarilla portocalie si clientela politica care l-au sustinut s-au imbogatit peste masura”.
Gunther Kichbaum,presedintele Comisiei pentru Afacerile Europene in Bundestag considera ca „romanii”nu au cultura coabitarii politice”,avand un presedinte conflictual precum Traian Basescu,care daca va pierde alegerile sau i se va da castig de cauza la CCR,va instiga populatia saracita de criza politico-socio-moralo-economica profunda impotriva oamenilor de afaceri si a oamenilor politici,impotriva Parlamentului,ca sa scape de furia multimii ,el si camarila sa ,formata din PDL,si clientela politica.”E un fleac,i-am ciuruit”ridica mari semne de intrebare la legimitatea acestui presedinte care vrea sa arunce Romania inurma cu peste „20 de ani”,relateaza,WSJ,FT,Le Figaro,BBC,NYT,Stratfor si alte agentii de presa si institutii financiare.

2 răspunsuri to “PRESA STRAINA: TRAIAN BASESCU UN PRESEDINTE CARE NU STIE SA PIARDA,ASUPRA ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 6 DECEMBRIE PLANAND SUSPICIUNEA DE FRAUDA ELECTORALA FACUTA DE PDL,IN FAVOAREA ACTUALUI PRESEDINTE!”

  1. supravietuitor 10 decembrie 2009 la 5:50 am #

    Tavi,sa asteptam ce spune Curtea Constitutionala si sa se termine odata pentru totdeauna cu fraudele.
    oare de ce portocaliii ne cred pe toti niste fraieri care nu inteleg si vad ce se petrece?
    Iar ei degeaba incearca sa faca pe calmii,au ramas aceiasi agresivi si ei si toti ai lor.
    Sunt oameni bolnavi acesti fanatici portocalii si au creierele spalate.
    O zi frumoasa!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.