TRAIAN BASESCU PRIVIT CU SUSPICIUNE IN URMA ACUZATIILOR DE FRAUDARE A ALEGERILOR PREZIDENTIALE DE DUMINICA ,LA CONSILIUL EUROPEAN DE IARNA!

10 dec.

Presedintele Traian Basescu ,participa ,joi si vineri,la reuniunea Consiliului European de iarna,desfasurata la Bruxelles,prima intilnire a sefilor de state si de guvern a UE,unde a fost prmit cu suspiciune datorita acuzatiilor de fraudare a alegerilor prezidentiale de duminica,contestate de PSD la CCR.
Este prima intilnire a statelor membre UE,din care mai face parte inca Romania,dupa semnarea Tratatului de la Lisabona.
Romania a intrat printre cele zece tari cu risc maxim,care inseamna incapacitate de plata datorita crizei politice profunde create de presedintele Traian Basescu care nu a respectat Constitutia si majoritatea paerlamentara creata si nu l-a acceptat pe primarul Sbiului,Klaus Johannis,ca premier,ceea ce a dus la amanarea celei de a treia transe de la FMI si UE.

2 răspunsuri to “TRAIAN BASESCU PRIVIT CU SUSPICIUNE IN URMA ACUZATIILOR DE FRAUDARE A ALEGERILOR PREZIDENTIALE DE DUMINICA ,LA CONSILIUL EUROPEAN DE IARNA!”

  1. supravietuitor 11 decembrie 2009 la 6:37 am #

    Tavi,e normal sa fie asa.Nu e vorba ca opozitia vorbeste despre asta,dar sunt si milioanele de romani neinregimentati politic care vad si inteleg ce se petrece.
    Pacat ca unii sunt slabi de ingeri si se tem. 😦
    O zi frumoasa!

    Apreciază

    • octavpelin 11 decembrie 2009 la 11:19 am #

      Gabi,statul politienesc a lui Basescu este in functiune,democratia a murit,dupa douazeci de ani,iar tinerii si atatia invalizi,familii indoliate a caror membrii au murit in acel decembrie ’89,au fost impuscati a doua oara de securitate,o zi frumoasa 😦

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.