BREAKING NEWS! Investigation of „WHO” and „PANDEMIC SCANDAL” by European …

12 ian.

CONSILIUL EUROPEI VA INVESTIGA IN PERIOADA 25-29 IANUARIE 2010 ,acuzatiile aduse de eurodeputatul german Wolgang Wondarg,din partea SPD,un epidemiolog foarte critic la adresa tratamentului impotriva virusului A1/H1N1,care a fost calificat in mod fals”drept pandemie” sub presiunea laboratoarelor companiilor farmaceutice.
APCE isi va trece pe ordinea de zi si tema „Pandemia de gripa porcina”,lucrarile se vor desfasura in perioada 25-29 ianuarie 2009.
OMS,impreuna cu reprezentantii laboratoarelor farmaceutice ,au fost invitate de COMISIA”SOCIAL-SANATATE”al carei presedinte este Doctorul epidemiolog W.Wodarg,pentru o discutie cu usile inchise.
Wodarg pretinde ca firmele farmaceutice au influentat oamenii de stiinta si autoritatile de sanatate publica,pentru ca acestia sa alerteze Guvernele in legatura cu „PANDEMIA”.
Acestea expun in mod inutil milioane de oameni sanatosi riscurilor de efecte secundare necunoscute ale caror vaccinuri NU AU FOST TESTATE suficient.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

4 răspunsuri to “BREAKING NEWS! Investigation of „WHO” and „PANDEMIC SCANDAL” by European …”

    • octavpelin 12 ianuarie 2010 la 9:14 pm #

      Gabi,in orice caz o sa fie aceasta „pandemie”,SCANDALUL SECOLULUI!,ce nu face BANUL pe timp de criza?!,o seara minunata !

      Apreciază

  1. Rusu Gigi 12 ianuarie 2010 la 6:44 pm #

    Mă tem şi eu că cineva ne ia drept cobai . E şi asta o soluţie de depăşire a crizei…

    Apreciază

    • octavpelin 12 ianuarie 2010 la 9:26 pm #

      @Rusu Gigi.Ai perfecta dreptate,este o conspiratie pe plan mondial a celor 13 familii care detin finantele mondiale ,o seara minunata!

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.