TRAIAN BASESCU SI”COSMARUL”OMAR HAYSSAM!

12 mart.

Traian Basescu este urmarit de „cosmarul „sau numit Omar Hayssam.
Ministerul Justitiei a anuntat vineri, ca a facut „toate demersurile necesare”in cauza lui Omar Hayssam,uitand sa mentioneze ca intre Romania si Republica Araba Siria nu exista un tratat de extradare.
Asa ca solicitarile adresate Siriei sa dea „un raspuns la cererea de comisie rogatorie formulata de instanta romana in mai 2009,au ramas fara raspuns.
Comunicarile dintre cele doua ministere de resotr ale celor doua tari,au avut loc direct cat si prin canale diplomatice.
Pana acum nu s-a raspuns cererii de asistenta mentionate.
Fachirul de Omar Hayssam il bantuie in continuare pe seful statului,profesorul academician ,Traian Basescu.

6 răspunsuri sa “TRAIAN BASESCU SI”COSMARUL”OMAR HAYSSAM!”

 1. snake 12 martie 2010 la 5:56 pm #

  culmea „competentei” in justitie: sa fii ministru al justitiei si sa nu stii ca romania nu are tratat de extradare cu siria 🙂 ce-or fi gandit sirienii despre asta? cati prosti mai sunt in romania preocupati cu exportul „intelghentiei”?

  Apreciază

  • octavpelin 12 martie 2010 la 8:48 pm #

   Snake,Predoiu este bagat in afaceri cu baietii destepti de la Alro,habar nu are de legislatie,o interpreteaza cum „vrea muschii lui „si a lui Zeus,o seara minunata !

   Apreciază

 2. rhorvath 12 martie 2010 la 11:57 pm #

  UN ALT MINI COSMAR CINEASTUL ROBERT HORVATH !
  DIPLOMATIA SECURISTULUI BASESCU DESCONSPIRATA LA NEW YORK!

  DIPLOMATIA SECURISTULUI BASESCU DESCONSPIRATA LA NEW YORK!

  http://andreisamericandream.wordpress.com
  MESAJ CATRE PRESEDINTE
  Nu credeam că aşa ceva se mai poate întâmpla. Mesaje adresate şefului statului, deturnate sau rămase fără răspuns. De fapt, nu credeam că o să mai aud de Simona Niculescu, şeful misiunii României la ONU-New York. Nici măcar nu pot să înţeleg, cum de acest diplomat, mai este în funcţie. Şi nici de ce. Tot ce ştiu, aflat pur întâmplător, este că exact în ziua anterioară alegerilor preşedintelui, aceasta a primit un claculator, de la cineva care nu a dorit să-şi comunice numele. Eram în sediul întunecos al Misiunii, în timp ce misteriosul personaj a lăsat la portar, un colet, desfăcut, probabil pentru instalarea unui soft. Spunea că ştie doamna ambasador despre ce este vorba şi de la cine primeşte acel calculator. După care a plecat. Cred că trebuie să ştim şi noi, deoarece pentru asta plătim diplomaţii peste hotare. Şi tot aşa, trebuie să primească şi un răspuns oficial,Robert Horvath cel care s-a adresat blogului meu. Am început şi eu să fiu curios, drept pentru care, vă mulţumesc anticipat tuturor celor care prin comentariile lor, pot aduce puţină lumină, în acest întunecat, dr important ungher al problematicii româneşti.
  DATE PERSONALE :
  Telefonul meu este: 0742 088 805
  Emailul este andreiusapress@hotmail.com

  DESCHIDETI :
  Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

  Apreciază

  • octavpelin 13 martie 2010 la 8:33 am #

   rhorvath.Basescu este un terminat din punct de vedere politic,succes in demersul Dumneavoastra ,cu stima Octav!

   Apreciază

 3. rhorvath 13 martie 2010 la 5:04 am #

  DOMNULE OCTAVIAN PELIN
  COSMARUL LUI BASESCU DE LA TOKYO CONTINUA. RH

  Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館
  NOTA INFORMATIVA :

  BANDA SECURISTA BASESCU DIN JAPONIA DESCONSPIRATA.

  TOTI CONSILIERII DE LA AMBASADA ROMANA DIN TOKYO SUNT SAU AU FOST SAU SUNT OFITERI ACOPERITI. LA CONFERINTA DE PRESA DE LA CLUBUL DE PRESA JAPONEZ AM PREZENTAT CARTILE DE VIZITA A SECURISTILOR LUI BASESCU.
  (Cartile de vizita ale „diplomatilor” SIE la Tokio sunt in limba engleza si japoneza. De observat ca ei nu s-au obosit sa-si ascunda nici macar numele real cum fac agentii sub acoperire.)
   
   
  FILIERA JAPONEZA CONDUCE SIE

  Din surse neoficiale am aflat ca la ultimile alegeri, actualii generali SIE, Valcea, Isac, Isar si Ruset bateau din palme de bucurie. Astazi, conduc cele mai importante directii din Serviciul de Informatii Externe. Toti au ceva in comun. Sunt produse ale vechiului DIE/CIE Toti generalii de mai sus au fost “diplomati” in Japonia. Fara sa-si ascunda adevarata identitate. Generalul Valcea venise pe filiera Brasov-Fulga. Generalul de patru stele Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers. Alti generali-diplomati erau trimisi “ la post “ pe filiera Ministerului Economiei si Comertului.
  La sfarsitul conferintei de presa am facut o vizita colectiva la restaurantul securitatii de pe artera principala Ghinza numit „Darie” unde sub fiecare masa este instalt un microfon iar inslatia de video acopera vizual fiecare invitat. Restaurantul “ Darie “ ( personajul  central al romanului “Descult” de Zaharia Stancu ) din Tokio este hogeacul actiunilor informative romanesti pe teritoriul Japoniei. Aici ambasada organizeaza chiolhane
  monstruase si astfel sunt mentinute legaturile fratesti cu partidul comunist japonez Kominto si cu membrii lumii interlope. Dupa mese copioase distractia este continuate cu grupuri pe alese de talentatele stripteuze romance ( 8.000 la numar ) care se perinda in Japonia in diferite scopuri. Despre acest resturant relateaza Kiyoko Horvath in memoriul
  adresat Presedintelui Basescu. Cu ocazia vizitei Presedintelui in Japonia in prezenta Primului Ministru la conferinta oficiala de presa, memoriul a fost predat ambasadorului Romaniei la Tokio, Aurelian NEAGU.
  http://devanewyork.blogspot.com/
  Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan Foreign Press Center Japan

  Apreciază

  • octavpelin 13 martie 2010 la 8:35 am #

   rhorvath.Aveti perfecta dreptate,stripteuzele si lobbyul platit pentru aceasta vizita neoficiala a lui Basescu va consta poprul roman,succes in demers ,suntem alaturi de Dumneavoastra si de sotie ,cu stima Octav!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: