PRESEDINTELE -CANCELAR TRAIAN BASESCU „REPETENT”:UE VA REDUCE FONDURILE ALOCATE ROMANIEI DIN CAUZA RATEI MICI DE ABSORBTIE!-DIVERSIUNEA REVIZUIREA CONSTITUTIEI!

21 apr.

Presedintele -cancelar Traian Basescu ca sa abata atentia,ca a ramas „REPETENT” si din cauza lui Romania va primi fonduri diminuate din partea UE pentru exercitiu bugetar viitor 2012-2020,din cauza ratei reduse de absorbtie a fondurilor europene ale Cabinetului Boc IV.
Daca Romania vrea sa iasa din randul repetentilor,atunci presedintele -cancelar Traian Basescu,ar trebui sa treaca examenul de maturitate ca este DEMN DE SEF DE STAT,stat membru cu drepturi depline ,numit ROMANIA.
Si sa nu se mai ocupe de diversiuni pentru a-si scapa partidul si cabinetul PDL,si sa-si ASUME RASPUNDEREA DE A FACE TOT POSIBILUL CA ROMANIA SA IASA din CRIZA ECONOMICA in care SE SCUFUNDA ,lasand iINTERESELE PERSONALE SI DE GRUP deoparte ,si sa nu se ocupe de cacialmale,deorece SOARTA ROMANILOR NU SE JOACA LA POKER,sau cu REVIZUIREA CONSTITUTIEI,o TEMA FALSA,intr-o tara aflata in PRAG DE INCAPACITATE DE PLATA.
Dupa ce NATIUNEA ROMANA VA TRAI DECENT,TRAIAN BASESCU &camarila se pot OCUPA DE diversiuni,DAR SA NU ATINGA INTERESUL NATIONAL SI FUNDAMENTUL STATULUI DE DREPT si sa nu incalce tratatele internationale si europene,de pilda la oa ACTUALA TRAIAN BASESCU incalca cu nerusinare TRATATUL DE LA LISABONA,care prevede SISTEMUL BICAMERAL si pe care presedintele cancelar Traian Basescu l-a semnat cu MANUTA LUI.

6 răspunsuri to “PRESEDINTELE -CANCELAR TRAIAN BASESCU „REPETENT”:UE VA REDUCE FONDURILE ALOCATE ROMANIEI DIN CAUZA RATEI MICI DE ABSORBTIE!-DIVERSIUNEA REVIZUIREA CONSTITUTIEI!”

 1. rhorvath 21 aprilie 2010 la 11:36 pm #

  BOMBA ATOMICA DE LA CEAUSESCU LA BASESCU !
  ( Aceleasi inalte aspiratii – acelas dramatic sfarsit )
  ROMANIA DETINE BOMBA ATOMICA! CASA ALBA SE PREGATESTE SA ANCHETEZE REGIMUL DE LA BUCURESTI

  Materialul pe care vi-l prezent in premiera, este de o gravitate exceptionala si a fost furnizat de catre o sursa din Ambasada SUA (agent AIEA in Romania) .Sursa afirma ca Romania detine arme de distrugere in masa, iar combustibilul nuclear a fost si este produs la Combinatul din Pitesti, intr-o sectie secreta unde „angajatii” sunt doar experti in domeniul atomic.
  Inspectiile efectuate intre anii 1990 si 2009 de catre agentii AIEA in Romania confirma desfasurarea – incepand cu a doua jumatate a anilor 1990, a unor experimente secrete pentru obtinerea de plutoniu imbogatit necesar la fabricarea armamentului de distrugere in masa. Romania, semnatara a Tratatului de Neproliferare Nucleara, a fost si ea mult timp suspectata, inca de pe vremea comunismului, de catre Occident, de faptul ca Nicolae Ceausescu a avut propriul program secret de inarmare nucleara.
  Serviciile ruse de informatii externe au dezvaluit si ele, in baza arhivelor secrete ale KGB-ului, ca Romania a avut capacitatea tehnica sa construiasca arme atomice in 1989, dar si ca Nicolae Ceausescu avea deja arma de distrugere in masa.

  Rapoarte CIA, confirma, de asemenea, ca Romania a fabricat arme nucleare in anul 2000.

  Un recent accident la Bucuresti (in care victima era un cetatean american), fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington DC, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste in actele statului roman. Concluzia este ca dorinta lui Ceausescu de a avea bomba atomica a fost preluata de toate regimurile postdecembriste.

  Asadar, in Pitesti a fost creata, pe vremea lui Ceausescu – si acum functioneaza la capacitate maxima – „o instalatie industriala avand capacitatea de producere a un kilogram de plutoniu pe an, care se foloseste apoi ca focoasa militara la rachetele cu raza medie de actiune de tip SCUD, de productie proprie romaneasca.

  Pana anul trecut, la combinatul chimic din Pitesti au fost produse 585 de tone de combustibil nuclear. In august 2008, Romania a cumparat licenta de la concernul canadian AECL pentru tehnologia integrala de producere a combustibilului nuclear. In perspectiva se are in vedere si prelucrarea repetata a deseurilor existente. In localitatea Colibasi din suburbia Pitestiului se afla Institutul pentru Reactori Energetici, care, cu ajutorul Rusiei, „se reprofileaza in prezent asupra perfectionarii tehnologiilor de producere a propriului combustibil pentru centralele atomo-electrice la combinatul petrochimic din oras”.

  Cel mai important depozit de material radioactiv este situat in judetul Bihor. Apa grea este produsa la combinatele chimice din orasele Turnu-Magurele si Drobeta Turnu-Severin. Pe de alta parte, „in perioada aprilie-mai 2009 au fost gasite 450 grame de plutoniu intr-un laborator secret al Institutului energiei atomice din Bucuresti”. Despre toate acestea, specialistii AIEA au intocmit un raport detaliat ce a fost trimis atat Casei Albe, cat si Parlamentului European, iar regimul de la Bucuresti va trebui sa dea explicatii.
  Robert Horvath special for Nippon News DESCHIDETI
  http://www.nymagazin.com/
  http://www.nymagazin.com/
  CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN SPARGE TACEREA . CITITI ” Daca ai trecut prin casa mortii ”
  NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/

  Apreciază

 2. Gand_licitat 22 aprilie 2010 la 7:51 am #

  te rog, modifica-mi url-ul in bloglist.

  m-am mutat pe http://www.gandlicitat.ro

  multumesc !

  Apreciază

 3. octavpelin 22 aprilie 2010 la 10:07 am #

  Cati,ieri am vrut sa intru pe blogul tau si era de negasit?!,multumesc pentru ping,intru azi,sper sa nu-mi faca figura de ieri,o zi minunata 🙂

  Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

 1. Paduri ce-ar fi putut sa fie… « Cati Lupaşcu. În oraşul de cuvinte - 22 aprilie 2010

  […] arsita parjoleste culturile, ne amintim de toate defrisarile abuzive, de fiecare copac ucis din prostie. Atunci ne amintim mai mult ca niciodata de toate acele paduri ce-ar fi putut sa […]

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: