CRISTIAN PREDA VREA RESUSCITAREA DEFUNCTEI ALIANTE ADA CARE SA SALVEZE DE LA PIEIRE PDL-UL:DACA AS FI FOST BOC ,SUPA DISCURSUL LUI OPREA DIN SENAT,PRIVIND LEGEA PENSIILOR,AS FI NEGOCIAT CU PNL SA VINA LA PUTERE”CA SA SCAPE DE RASPUNDERE PDL”!

2 mai

Eurodeputatul PDL Cristian Preda sustine ca in locul premierului Emil Boc,dupa discursul ministrului apararii Gabriel Oprea din Senat pe tema pensiilor,ar fi negociat cu PNLintrarea la guvernare ,sublinind ca isi mentine otiunea ca si patronul sau de la Cotroceni,pentru un Executiv de „dreapta”PDL-PNL.
Pe scurt PDL-ul FIIND in scadere in sondaje incearca sa MOMEASCA ,ca sa scape de RASPUNDERE pe PNL,iar daca PNL va INTRA IN ACEASTA CAPCANA DE RESUSCITARE A ALIANTEI ADA,atunci datorita APARATULUI DE PROPAGANDA A PDL butonat de la COTROCENI,TOATA RASPUNDEREA VA CADEA PE PNL,care NU poate ACCEPTA intrarea la guvernare cu un partid de sorginte neonazista ,cum este PDL,chiar daca acesta face parte din PPE.

2 răspunsuri to “CRISTIAN PREDA VREA RESUSCITAREA DEFUNCTEI ALIANTE ADA CARE SA SALVEZE DE LA PIEIRE PDL-UL:DACA AS FI FOST BOC ,SUPA DISCURSUL LUI OPREA DIN SENAT,PRIVIND LEGEA PENSIILOR,AS FI NEGOCIAT CU PNL SA VINA LA PUTERE”CA SA SCAPE DE RASPUNDERE PDL”!”

  1. snake 2 mai 2010 la 1:01 pm #

    si tot „luminatul” Preda a afirmat ca un guvern de tehnocrati este o aberatie si ca va pleda totdeauna pt un guvern de politicieni! am vazut si noi unde ne-au dus politicienii! credeam ca Preda e ceva mai destupat la minte, dar pare-se ca tot interesul personal tipa in el. de altfel a si recunoscut ca el s-a inscris in partid ca sa se afirme si sa se realizeze ca om. pai nu? toti se inscriu de asta, nimeni nu se inscrie in partide ca sa schimbe ceea ce este prost in tara asta ci doar ca sa LE FIE LOR BINE!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.