MASCARADA STIL BASESCU:SCRISOAREA CATRE FMI A FOST TRIMISA DE MULT LA WASHINGTON,ACEASTA ESTE MAREA PACALEALA A „POPULATIEI ROMANESTI”!

26 mai

Zilele acestea asistam la MASCARADA STIL BASESCU:
1.Scrisoarea catre FMI a fost trimisa de mult la Washington de catre CANCERUL EXECUTIVULUI BASESCU,iar ceea ce se intimpla in zilele acestea este MAREA PACALEALA PE CARE GRASUL BASESCIAN ,I-A SERVIT-O SLABANOGULUI AMARASTEAN ROMAN.
2.GREVELE NU VOR AVEA NICIO FINALITATE,DACA NU VA FI DEMIS TRAIAN BASESCU SI EXECUTIVUL SAU,IAR TOTI CARE ACCEPTA TACIT ACEST GENOCID IMPOTRIVA POPULATIEI ROMANESTI SE FAC VINOVATI DE A FI PARTASI SI COMPLICI PRIN OMISIUNE LA MASURILE DURE LUATE IMPOTRIVA UNEI POPULATII ROMANESTI VLAGUITE DIN ROMANIA REALA.
3.MEMORANDUMUL CU FMI NU SE VA MAI DISCUTA MARTI IN CES,DOCUMENTUL VA FI „ASUMAT”DE FORMA MIERCURI PRIN ASUMAREA RASPUNDERII EXECUTIVULUI BASESCU IN FATA PARLAMENTULUI PENTRU MASURILE DURE DE AUSTERITATE LUATE IMPOTRIVA „SLABANOGULUI”SI APARAREA „GRASULUI”CARE TRAIESTE PE SPINAREA PRIMULUI.
ASA CA DECIZIA FIIND LUATA FMI PRIN DIRECTORUL GENERAL PROFESORUL SI FOST MINISTRU DE FINANTE AL FRANTEI,DOMINIQUE STRAUSS KHAN IMPOTRIVA MINCINOSULUI CANCELAR BASESCU SI A CAMARILEI SALE A FOST SINGURUL AVOCAT AL POPULATIEI ROMANESTI,NEFIIND DE ACORD CU MEMORANDUMUL LA CARE FMI NU VREA SA DEVINA COMPLICE LA GENOCIDUL SOCIAL DECLANSAT DE BASESCU SI CAMARILA SA .
ASA CA….SINGURUL AVOCAT AL POPULATIEI ROMANESTI ESTE FMI,SI BOARDUL SAU CARE STIU SITUATIA ECONOMICA GRAVA IN CARE SE AFLA ROMANIA,IAR CELE 22 DE PROPUNERI PE CARE LE-A INAINTAT DELEGATIA FONDULUI CONDUSA DE JEFFREY FRANKS CATRE EXECUTIVUL BASESCU,AU FOST RESPINSE DE COTROCENI,BASESCU ADEVARATUL PREMIER AL ROMANIEI IMPUNAND CEA DE A 23 CALE-
CURBA DE SACRIFICIU IMPOTRIVA POPULATIEI ROMANESTI.
CEEA CE SE INTIMPLA ASTAZI ESTE O …AMAGIRE A ACESTUI POPOR DETESTAT DE BASESCU SI CAMARILA SA.
FMI NU VA ACORDA TRANSA DE IMPRUMUT EXECUTIVULUI BASESCU,DECAT DACA VA MARI COTA UNICA CU 20 % SI TVA,CU 25%… 😦 😦 😦
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: