BASESCU LUAT IN COLIMATOR:LA GUVERNAREA ECONOMICA CARE SE AFLA PE AGENDA DE LA SUMMITUL EUROPEAN DE LA BRUXELLES!!

17 iun.

Traian Basescu a fost luat in colimator si izolat de liderii comunitari,care au deschis ,joi,17 iunie,summit-ul european de la Bruxeles.
GUVERNAREA ECONOMICA este dezbatuta de CATEVA LUNI DE ZILE LA TOATE NIVELURILE SI TOATE INSTITUTIILE EUROPEENE,EA INTREGESTE PACTUL DE STABILITATE A ZONEI EURO CU NOI SANCTIUNI SI …PREVEDE ..ATENTIE..APROBAREA LA BRUXELLES A ..BUGETELOR NATIONALE,inclusiv a ROMANIEI-prezentata ca OAIA NEAGRA A U.E.,datorita MASURILOR DRACONICE LUATE DE DICTATORUL BASESCU.

2 răspunsuri sa “BASESCU LUAT IN COLIMATOR:LA GUVERNAREA ECONOMICA CARE SE AFLA PE AGENDA DE LA SUMMITUL EUROPEAN DE LA BRUXELLES!!”

  1. amaurymontfort 17 iunie 2010 la 11:05 am #

    PPE-ul are nevoie de europarlamentarii PDL pentru a se impune in Parlamentul European, asa cum se vede si din recenta alegerea marelui spion LT. In acest context, PDL-ul are spatele asigurat la nivel european. Pe de alta parte, nu inteleg ce mai asteapta oamenii politici romani cu acces la toate institutiile europene pina sa realizeze rapoarte care sa demonstreze clar pericolul reprezentat de piratul nazist si intelectualii nazisti de la curtea sa. Eu consider ca aceasta curte de la Cotroceni are ca scop instaurarea primului stat nazist in UE, care sa duca in timp la distrugerea acesteia. Poate cineva uita cum primul stat nazist a distrus Europa? Istoria se va repeta?

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: