Explore the Carpathian Garden – Noul brand turistic al Romaniei

30 iul.

Trraian Basescu a fost lovit in moalele capului de NOUL BRAND de TARA al Elenei Udrea”EXPLORE the CARPATHIAN GARDEN”.Datorita scandalului iscat ,Basescu si-a anulat „din motive de austeritate” vizita la SHANGHAI.Realizat de asocierea M.T. cu THR-ASESORES en TURISMO HOTELERIA y RECREATION SA-TAYLOR NELSON SOFRES(THR-TNS),care a castigat licitatia organizata de MINISTRESA TURISMULUI ,ELENA UDREA,dupa un lung sir de contestari si amanari,BRANDUL DE TARA a COSTAT 895.000 de euroi.TOTUL A fost doar un BLUFF,intrucat:Originalul logo-ului Romania,este CONTESTATA,cel putin prin elementul sau distinctiv-FRUNZA.Astfel de pe site-urile de specialitate FRUNZA -LOGO poate fi CUMPARATA CU CATEVA SUTE DE EURO.http://www.istockphoto.com/stock-illustration-6073738-green-symbols.phpDin acest MOTIV reprezentarea grafica a FRUNZEI din brandul de tara se regaseste in logoul unei firmede transport din Marea Britanie ,respectiv si intr-o macheta de promovare pentru o expozitie din 2009 a Oltichim Ramnicu Valcea,dar de data aceasta FRUNZA apare intoarsa.CONTESTATARII spun ,de exemplu ,de CARPATI CA NU SUNT SPECIFICI DOAR ROMANIEI,lantul muntos trecand si prin CEHIA,SLOVACIA,POLONIA si UKRAINA.Degeaba spune Elena Udrea ca banii vin din fondurile europene.DAR UITA SA SPUNA CA PENTRU 2010 ,ROMANIA este CONTRIBUTOARE LA UE CU 1,4 MILIARDE DE EUROI.DECI PAGUBITI SUNT TOT CONTRIBUABILII AMARASTENI DIN ROMANIA.BASESCU ARE O SINGURA SOLUTIE:SA O DEMITA PE ELENA UDREA si SA DISPUNA ANCHETAREA EI ,altfel PDL VA DEVENI ISTORIE….LA GROAPA DE GUNOI.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

2 răspunsuri to “Explore the Carpathian Garden – Noul brand turistic al Romaniei”

  1. snake 30 iulie 2010 la 11:47 am #

    si ce legatura are faptul ca banii sunt de la UE si nu din buget? nu tot furt se numeste? incredibil in ce hal se pot apara unii si cum altii ii mai si cred!

    logo-ul ala costa pe net 250 dolari (nu euro) iar firma aia de transport despre care se vorbeste ca ar fi proprietara e in fapt firma care vindea creatia. totusi, sa platesti 850.000 euro pt o lucrare care a costat 250 dolari, pot spune doar ca asa teapa n-a vazut nimeni! aici s-au furat bani la greu. guvernantii nostri uita cata informatie se gaseste pe net daca stii ce si unde sa cauti!!! mai mult, cica in spatele firmei asa-zis spaniole se afla un … romanas de-al nostru. cu siguranta vreu prietenas de-al lenutei sau al pdl-ului ca asa se face treaba si numai cu oamenii casei se fura cu sacii!!!

    rusine sa le fie! dar astia nemaiavand rusine, ar trebui exterminati.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: