TRAIAN BASESCU -huiduit la Ziua Marinei!!!

15 aug.

INTAIUL CIOCLU al ROMANIEI-TRAIAN BASESCU ,huiduit de multime la ZIUA MARINEI ROMANE de la CONSTANTA-in momentul cand a spus ca „trecem prin vremuri de criza si a cerut solidaritate”tot din partea amarastenilor romani.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

4 răspunsuri to “TRAIAN BASESCU -huiduit la Ziua Marinei!!!”

 1. Sibilla 15 august 2010 la 11:15 am #

  La Mulţi Ani, tuturor Sărbătoriţilor purtători ai Sfântului Nume al Maicii Domnului, Maica Marie !
  RUGACIUNE:
  Prea Binecuvantata Stapana, Pururea Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce ai anscut pe Dumnezeu Cuvantul mai presus de fire, pentru mantuirea noastra si Te-ai aratat ca o mare a darurilor Dumnezeiesti si rau pururea curgator al minunilor si reversi bunatati celor ce cu credinta alearga catre Tine!
  Cazand inaintea Chipului Tau cel Minunat, ne rugam Tie prea buna Maica a Iubitorului de oameni Stapana! Revarsa asupra noastra milele Tale cele bogate si grabeste a implini rugamintile noastre pe care le aducem Tie Grabnica ajutatoare care ne sunt de folos, mangaiere si mantuire pentru fiecare randuindu-le.
  Cerceteaza cu harul Tau Prea Milostiva Stapana pe robii Tai si daruieste celor inviforati liniste, celor legati slobozire si pe toti mangaie, care sunt intristati de felurite necazuri!
  Izabaveste, Prea Milostiva Stapana, toate orasele si satele de foamete, de boale, de cutremur, de potop, de foc, de sabie, si de orice alta nenorocire sau pedeapsa vremelnica sau vesnica, indepartand, prin indrazneala Ta de Maica, toata mania lui Dumnezeu!
  Slobozeste pe robii Tai de slabanogire sufleteasca, de tulburarea patimilor si a caderilor in pacat, ca fara impiedicare, vietuind in veacul acesta, intru toata buna cinstire a Ta, sa ne invrednicim de vrednicile bunatati prin Harul si iubirea de oameni ale Fiului Tau si Dumnezeului nostru, caruia sa cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, impreuna cu Cel fara de Inceput al sau Parinte si cu Prea Sfantul Duh, acum si pururea si-n vecii vecilor! Amin!

  Doamne Ajută !

  Apreciază

 2. octavpelin 15 august 2010 la 2:57 pm #

  Multumesc pentru ping,o duminica minunata!

  Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

 1. Haaaai ai ai, dă-i înainte cu tupeu… « Dispecer Blogosferă - 15 august 2010

  […] Mazilu, Theodora, Calin Hera, Dramoleta, Gabriela Savitsky, Flavius Obeada, Cati Lupascu, Lilick, Octav, Orry, Roxana Iordache, Supravietuitor, Teo Negura Tagged: Alegeri, Basescu, Bla bla bla, […]

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: