TRAIAN BASESCU-IMPERATOTUL ROMANIEI SI PD-L,VOR APLICA LOVITURA DE GRATIE POPORULUI ROMAN:NEPLATA SALARIILOR SI PENSIILOR IN LUNA IANUARIE 2011!

18 dec.

Traian Basescu-IMPERATORUL ROMANIEI-si PD-L impreuna cu COALITIA care ii sprijina ca sa RAMANA LA PUTERE ,se pregateste sa le dea ROMANILOR ULTIMA LOVITURA DE GRATIE.
In ultimele zile de la Administratia Prezidentiala ,de la Guvernul bocilor si din Modrogan nr.1(si cateodata de la nr.22) se trimt mesaje de DISPERARE.
Pentru a ramane la PUTERE REGIMUL DICTATORULUI BASESCU-este pe cale sa apeleze la o „ULTIMA SANSA DE REFORMA”-NEPLATA SALARIILOR SI PENSIILOR in IANUARIE 2011-CHIAR CU RISCUL DE A UCIDE INTREAGA SUFLARE ROMANEASCA-INTERSUL PERSONAL SI DE GRUP CLIENTELAR AL REGIMULUI BASESCU PRIMEAZA INTERESULUI NATIONAL!!!!
SLOGANUL „SA TRAITI BINE ” SE REFERA LA SLUGILE SI CAMARILA PORTOCALIE-NU SI LA CEI 17 MILIOANE DE ROMANI SLABANOGI-CARE TRAIESC IN LAGARUL DE EXTERMINARE -BASEWALDLAND.
STALIN -GRUZINUL-AR FI INVIDIOS PE BASESCU CARE L-A DEPASIT IN „PERFORMANTA”DE A UCIDE,mai nou-DE A SCOATE DIN SISTEM PE CALE NATURALA-PE AMARASTENII CARE TRAIESC IN ROMANIA”MURIBUNDA”
IERI S-O IMPLINIT PE 17 DECEMBRIE ,20 DE ANI DE LA IZBUCNIREA REVOLUTIEI SI A PRIMELOR VICTIME ALE DICTATURII CEAUSISTE-ASTAZI-ASISTAM LA ACELASI SCENARIU-DAR POPULATIA ESTE VLAGUITAPRIN INFOMETARE SI ASA CA ACTUALA „PUTERE” DE LA BUCURESTI A REUSIT SA DEZBINE ROMANIA IN DOUA:
1.ROMANIA REALA;
2.ROMANIA IREALA A PORTOCALIILOR.
DECI PLANUL B ,PUS la CALE DE TRAIAN BASESCU SI CABINETUL SAU DE BOCI SI SUSTINUT DE MAJORITATEA DE CONJUCTURA CARE SE TINE CU DINTII DE PUTERE ESTE:
„REFORMA”-ADICA NEPLATA SALARIILOR SI PENSIILOR in LUNA IANUARIE 2011.
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
SOMNUL RATIUNII A NASCUT MONSTRII CARE O SA UCIDA INTREAGA FIINTA NATIONALA ROMANEASCA-O GUVERNARE ANTIROMANEASCA -CARE NU S-A MAI INTILNIT DECAT PE TIMPUL „EPOCILOR BARBARE”.

2 răspunsuri to “TRAIAN BASESCU-IMPERATOTUL ROMANIEI SI PD-L,VOR APLICA LOVITURA DE GRATIE POPORULUI ROMAN:NEPLATA SALARIILOR SI PENSIILOR IN LUNA IANUARIE 2011!”

 1. tesoruccio49 18 decembrie 2010 la 12:34 pm #

  NU POT SA CRED CA ESTE IN STARE SA FACA ASA CEVA!
  AM MUNCIT IN FABRICA ELECTROTIMIS 30 DE ANI PENTRU O PENSIE DE MAI PUTIN DE 2OO EURO.
  E ADEVARAT ,SUNT UNII CARE I-SI MERITA SOARTA,CEI CARE AU VOTAT PE ACEST PAZVANTE CHIORUL.
  SPER CA-I NUMAI UN ZVON.
  ASA CEVA NU SI-AR FI PERMIS NICI CEAUSESCU.

  Apreciază

  • octavpelin 18 decembrie 2010 la 12:51 pm #

   @tesuroccio49.ACESTA ESTE PLANUL B,iar OPOZITIA AR TREBUI SA DECLANSEZE UN REFERENDUM DE DEMITERE SI TRIMITERE IN JUDECATA A LUI TRAIAN BASESCU,SAU SUSPENDAREA ACESTUIA……trist ,dupa 21 de ani de la evenimentele din 17 decembrie 1989 de la TIMISOARA,unde au murit primii EROI MARTIRI…CA SA SE RIDICE PE MORMINTELE LOR O SLEHTA DE HOTI SI MAFIOTI PORTOCALII…:(

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: