TRAIAN BASESCU,CA SEF AL CSAT,SI SEF AL POLITICII EXTERNE :PRINCIPALUL VINOVAT DE AMANAREA INTRARII ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN!

21 dec.

Traian Basescu,ca sef al CSAT,ca sef al politicii externe a Romaniei,impreuna cu Teodor Baconschi si Traian Igas sunt adevaratii vinovati de amanarea intrarii ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN.
TRAIAN BASESCU ESTE ULTIMUL IN MASURA SA VORBEASCA DE DISCRIMINAREA CETATENILOR ROMANI.
PRECEDENTUL A FOST CREAT:
1.Cazul BASESCU si MARONI-in speta MAILAT’
2.CAZUL TEO PETER;
TRAIAN BASESCU prin MASURILE DE AUSTERITATE DRACONICE ANUNTATE pe 6 MAI 2010 -LUATE IMPOTRIVA INTERESULUI NATIONAL SI BUNASTARII ROMANILOR-PRIN TAIERILE DE 25% SI 15% ,a SDALARIILOR si PENSIILOR,dar si a AJUTOARELOR DE SOMAJ si CONCEDIUL MATERNAL SI INDEMNIZATILE PENTRU CRESTREA COPIILOR -A CONTINUAT DISCRIMINAREA CELOR 17 MILIOANE DE ROMANI-IN INTERESUL PROPRIU SI DE GRUP AL CAMARILEI PORTOCALII DE LA PUTERE SPRIJINITA DE UDMR+INDEPENDENTI +ALTE MINORITATI.
TRAIAN BASESCU STIA CA A FOST AVERTIZAT DE PRESEDINTELE NICOLAS SARKOZY,SA-SI PUNA LA PUNCT SECURIZAREA FRONTIERELOR(incidentul de la Summitul de la Lisabona).
DEMERSUL COMUN FRANCO-GERMAN ,al ministrilor de interne catre COMISARUL EUROPEAN DE INTERNE ESTE JUSTIFICAT-NU ESTE DISCRIMINARE IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANI-DAR
ESTE O SANCTIUNE DATA LUI TRAIAN BASESCU SI MAE -TEODOR BACONSCHI SI MAI-TRAIAN IGAS-deci AUTORITATILOR INDRITUITE NU AU INDEPLINIT TOATE CLAUZELE ASUMATE PENTRU SECURIZAREA FRONTIERELOR pentru ADERARE LA SPATIUL SCHENGEN.
PROPUNEREA COMUNA A FRANTEI SI GERMANIEI,ESTE INDREPTATITA PRIN CEREREA DE AMANARE FACUTA CA ROMANIA SA ADERE LA O DATA ULTERIOARA LUNII MARTIE 2011.
IAR CORUPTIA PATRONATA DE PUTEREA PORTOCALIE NU ARE NICIO LEGATURA CU MECANISMUL DE COPERARE SI VERIFICARE PE JUSTITIE.
PRACTIC TRAIAN BASESCU A CREAT PRIN ACEASTA DECLARATIE O DIVERSIUNE -CA SA SCAPE DE RASPUNDERE-VINOVAT CA ROMANIA NU VA FI PRIMITA IN SPATIUL SCHENGEN DATORITA REGIMULUI SAU DICTATORIAL -IZOLAT CA CEAUSESCU PE PLAN INTERNATIONAL.
TRAIAN BASESCU TREBUIE SA-SI DEA DEMISIA-SAU SA FIE SUSPENDAT DIN FUNCTIA DE PRESEDINTEAL ROMANIEI-SA NU UITAM CA 90%DE VOTURI LE-A OBTINUT DIN REPUBLICA MOLDOVA SI U.E. PRIN AMBASADELE TARILOR LA BUCURESTI ESTE INGRIJORATA DE CELE „800.000 „DE CETATENII ROMANE DATE MOLDOVENILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA,CARE AU FOLOSIT ROMANIA CA POARTA DE TRANZIT CATRE UNIUNEA EUROPEANA.
POLITICA DUPLICITARA A LUI TRAIAN BASESCU CU U.E. A FOST SANCTIONATA-IAR ROMANIA SI NATIUNEA ROMANA TRAGE PONOASELE ,IN TIMP CE TRAIAN BASESCU A TRAS FOLOASELE .

Publicitate

4 răspunsuri sa “TRAIAN BASESCU,CA SEF AL CSAT,SI SEF AL POLITICII EXTERNE :PRINCIPALUL VINOVAT DE AMANAREA INTRARII ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN!”

 1. octavpelin 22 decembrie 2010 la 11:14 am #

  @ztb.ro,multumesc pentru ping ,o zi minunata!

  Apreciază

 2. octavpelin 22 decembrie 2010 la 11:15 am #

  @domnulsix. multumesc pentru ping ,o sa intru pe blogul tau,o zi minunata,cu stima Octav.

  Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

 1. TRAIAN BASESCU,CA SEF AL CSAT,SI SEF AL POLITICII EXTERNE :PRINCIPALUL VINOVAT DE AMANAREA INTRARII ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN! - Ziarul toateBlogurile.ro - 21 decembrie 2010

  […] TRAIAN BASESCU,CA SEF AL CSAT,SI SEF AL POLITICII EXTERNE :PRINCIPALUL VINOVAT DE AMANAREA INTRARII … Tue Dec 21, 2010 19:00 pm Traian Basescu,ca sef al CSAT,ca sef al politicii externe a Romaniei,impreuna cu Teodor Baconschi si Traian Igas sunt adevaratii vinovati de amanarea intrarii ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN. TRAIAN BASESCU ESTE ULTIMUL IN MASURA SA VORBEASCA DE DISCRIMINAREA CETATENILOR ROMANI. PRECEDENTUL A FOST CREAT: 1.Cazul BASESCU si MARONI-in speta MAILAT’ 2.CAZUL TEO PETER; TRAIAN BASESCU prin […] […]

  Apreciază

 2. Cu ce treaba prin Schengen mo? « six's Weblog - 21 decembrie 2010

  […] Traian Basescu principalul vinovat (octavpelin.wordpress.com) […]

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: