30 DECEMBRIE 1947-ABDICAREA MAJESTATII REGELE MIHAI I AL ROMANIEI SI PROCLAMAREA REPUBLICII POPULARE ROMANE-GOLGOTA VESNICA A NEAMULUI ROMANESC!

30 dec.

REMEMBER ROMANI:ISTORIA SE REPETA: 30 DECEMBRIE 1947-30 DECEMBRIE 2010-ABDICAREA MAJESTATII REGELUI MIHAI I AL ROMANIEI SI PROCLAMAREA REPUBLICII POPULARE ROMANE -GOLGOTA NEAMULUI ROMANESC-CARE NU A SCAPAT DE COMUNISTI SI URMASII ACESTORA DAR ,MAI MULT VOR SA REVINA IN TIMPURILE DIN ANII ’46- CAND SUB REGIMUL COMUNIST SPRIJINIT DE TRUPELE SOVIETICE TRIADA ANA PAUKER -LUCA -DEJ- AU BAGAT FRICA IN BURGHEJI-IAR IN ANUL DE GRATIE 30 DECEMBRIE 2010 TRIADA BASESCU-UDREA-BOC- A BAGAT SPAIMA IN BURGHEJI-BURGHEZIA SOCIALISTA „ROSIE”-CONDUSA DE ULTIMUL COMUNIST -TRAIAN BASESCU -VREA CU TOATA TARIA CA ROMANIA EUROPEANA SA FIE PRIMA -DICTATURA LUMINATA- DIN U.E-UNDE OPOZITIA SI LIBERTATEA PRESEI SI A CUVANTULUI SI MASS MEDIA OSTILA ACESTUI DICTATOR DE FACTURA NEO-NAZISTA-SA DISPARA SI VA DISPAREA CA IN ANII ’47-60.TRAIAN BASESCU ARE PLANUL DEJA STABILIT PENTRU DESFIINTAREA STATULUI DE DREPT ROMAN,DUPA 20 DE ANI DE „DEMOCRATIE”-ASA CA MELODIA LUI JEAN MOSCOPOL ESTE DE ACTUALITATE.TRAIAN BASESCU GUVERNEAZA SUB SLOGANUL „SA TRAITI BINE”PENTRU CLIENTELA SA POLITICA SI CAMARILA DIN ROMANIA IREALA;IAR PENTRU ROMANIA „MURIBUNDA „SI CIURUITA „GUVERNEAZA SUB SLOGANUL „SA MURITI BINE”.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

2 răspunsuri sa “30 DECEMBRIE 1947-ABDICAREA MAJESTATII REGELE MIHAI I AL ROMANIEI SI PROCLAMAREA REPUBLICII POPULARE ROMANE-GOLGOTA VESNICA A NEAMULUI ROMANESC!”

 1. stoicarodica2010 30 decembrie 2010 la 7:54 pm #

  Ziua de 30 decembrie 1947,a fost ziua cea mai neagra a neamului romanesc.A fost ziua „”Abdicarii fortate si ilegitime a MS REGELE MIHAI I.
  Sufletele romanilor s-au imbracat in doliu si indoliate au ramas pana astazi.
  Cu adevarat,o mana de comunisti sprijiniti din umbra de stalin,au instalat „Golgota Romaniei-Republica Populara Romana”.
  Stema mareata a tarii marturie vie a jertfelor eroilor nostrii,a puterii statului roman si a regalitatii,a bogatiilor tarii,a fost calcata in picioare de scursurile care au pus mana pe putere.
  Tragediei fara seaman s-au adaugat milioanelor de arestati nevinovati,dar oameni ai onoarei,datoriei impecabile,ai principiilor,ai culturii,bisericii,meseriasi,tarani gospodari,
  Moartea pandea si facea ravagii peste tot.A existat o spaima cumplita generalizata.
  30 decembrie 1947,a fost Tzunamy romanesc.Aceias amploare,furie apocaliptica,a secatuit vietile dar si averea tarii.
  20 de ani in sir, trenuri de marfa carau alimentele cele mai bune ale Romaniei,grane,carne si tot felul de bunuri,continuu,zi si noapte ,in US ,prin gara Ungheni.Aceste trenuri treceau prin fata casei mele.
  Libertatea a disparut subit.A aparut ziarul propagandistic „Scanteia”,care te „chiora de la ochi”.
  S-a instaurat minciuna,delatiunea si ura de clasa.Intelectualul si biserica ,au fost puse sub copita semianalfabetilor.Au aparut „ofiterii de paie” fara un dram de cultura si betivi fara limite.Au aparut securistii in sutana preoteasca ,au aparut doctorii fara nici un fel de scoala pusi in functii de directori de policlinici sau „Dispensare TBC.Au aparut,judecatorii si procurorii fara scoala.Condamnarile se tineau lant.Victime erau taranii care refuzau inscrierea in CAP.In general, tot ce era de valoare si cinstit.
  Regele nostru MS Regele Mihai I,prin grija lui Dzeu,traeste si astazi.
  MS Regele ,faima Romaniei moderne si libere,este batjocorit si ingradit sa apara la televiziuni in continuare.Este batjocorit de aceleasi lichele sau de urmasii lor de partid.
  Sa ne traesti Majestate!Patria recunoscatoare!
  O noua dictatura ar insemna TEROARE si FOAME!
  Sa ne fereasca Dzeu!

  Apreciază

  • octavpelin 30 decembrie 2010 la 8:08 pm #

   Rodi,scumpa prietena ai perfecta dreptate am citit si recitit comentariul tau la care achiesez ,sunt de acord cu tine,LA MULTI ANI,cu drag Tavi!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: