TRAIAN BASESCU VERSUS NOUL CSM:CARE II STA CA UN GHIMPE INFIPT IN SPATE!

4 ian.

Trian Basescu este furios ca nu poate cuceri ultima reduta CSM.
Soarta noii componente a CONSILILLUI SUPERIOR al MAGISTRATURII nu este decisa,pentru ca validarea listei viitorilor membrii va fi luata in discutie de CURTEA CONSTITUTIONALA peste doua saptamani,la sesizarea senatorilor PD-L.
Acestia ca si STAPANUL LOR-TRAIAN BASESCU-au comtestat -existenta in noua componenta a CSM a trei magistrati,dar si a reprezentantilor societatii civile ce nu au drept de mandat dupa „constitutionalistul „Basescu.
CCR va judeca sesizarea in data de 19 ianuarie a.c.
PANA atunci NOUL CSM sta ca un GHIMPE infipt in spatele lui TRAIAN BASESCU

2 răspunsuri sa “TRAIAN BASESCU VERSUS NOUL CSM:CARE II STA CA UN GHIMPE INFIPT IN SPATE!”

 1. Sibilla 4 ianuarie 2011 la 9:13 pm #

  SUSPENDAREA LUI băsescu TRAIAN, SE IMPUNE !

  TARGET- ROMÂNIA :

  Victoriile iudemereilor în România – * succesurile * primului ministru băsescu Traianus!!
  Andrei Marga despre Legea educaţiei: “Seamănă cu programul de guvernare nazist”
  4 ianuarie 2010 – încă o victorie a iudemereilor, cu binecuvântarea guvernului criminal păstorit de prim ministrul băsescu Traianus , limba română=limbă străină în… România !!
  În aceiaşi zi de 4 ianuarie 2010 un român, Vadim Tudor, este umilit, hărţuit şi ameninţat cu evacuarea , la ordinul Cotroceniului .
  Dincolo de spectacol, dincolo de răbufnirile prezentate de media, un lucru e de subliniat şi-acel lucru să-l reţinem : Vadim, dincolo de orice altceva, este un mare patriot şi-un militant, un apărător al limbii române, al valorilor şi Istoriei Neamului Românesc !!
  Nu sunt deacord cu ieşirile, răbufnirile Tribunului, dar… acela care nu-l recunoaşte pe Vadim Tudor ca Mare patriot, e clar trădător de ţară !
  Miza umilirii, PRM şi-a europarlamentarului Vadim Tudor e în sertarul Cotroceniului şi e una politică şi e o răzbunare a orgoliosului şi ranchiunosului personaj : băsescu !
  Cine sponsorizează acest circ ce NU face cinste României cum nenumărate alte mascarade ne-au aruncat în groapa penibilului ??
  Trageţi concluziile şi luaţi atitudine, treziţi-vă la realitate, dragi români!!
  Curtea Constituţională s-a dovedit a fi una din uneltele actualei puteri ( alte instrumente sunt CNA – altă dihanie degeaba-n peisaj – TVR – tembeliziunea închinătoare de ode mârlanului Dictator băsescu , etc ). Oare judecătorii care şi-au schimbat * absolut întâmplător * opniile cu 360 grade, au schelete-n dulapurile zăusului alcoolic care NU e preşedintele românilor ci al hoţilor, interlopilor şi al fufelor dibace în a-şi folosii cururile şi ţîţele în beneficiu personal ??
  Iudemereii * reformează * Educaţia… românească.
  Dobitocul care NU e preşedintele românilor, interpretează Istoria după bunu-i plac, mi-e scârbă şi silă să repet ce-a * tradus * azi în faţa camerelor, de reţinut doar * fiecare popor va fi… judecat în limba proprie *…. ???!!!??
  Ipocritul băsescu Traian, a desfinţat art 13 din Constituţia României! Acelaşi ipocrit declară senin şi cu bună ştiinţă, atenţie, cu bună ştiinţă… repet , că judecata va fi în limba oficială a poporului … care limbă nu e limba română, deci pe el nu-l va judeca poporul român pentru ticăloşii, genocid şi DISCRIMINARE, never ever, crede papagalul.
  Ce-a demonstrat primul ministru băsescu Traianus şi azi ? Că pentru el şi haita sa portocalie, poporul ROMÂN e vax albina, românii sunt pentru aceşti nemernici doar nişte gândaci pe care-i strivesc după pohta sufleţelelor lor. A mai demonstrat că gubernul pe care-l conduce este şantajabil. Şantajat de iudemerei şi la cheremul masoneriei evreieşti, punct.
  Şi virgulă… virgula tristeţii şi amărăciunii : băsescu Traian a urinat în direct la TV peste Istoria poporului român, acest zmintit lăudând iudemereii şi pe masonul funeriu şi i-a scuipat pe Marga şi E Andronescu !!
  E limpede că urmează cu paşi repezi cedarea Ardealului după un plan bine pus la punct de mult timp, un plan deja parafat şi de care băsescu nu e străin ci parte semnatară a tranzacţiei ! Nu s-o fi pricepând Vadim să prezinte * analiştilor * care l-au tot bruftuluit şi doar etichetat, multe, dar… iată că timpul ne arată că NU a minţit şi cu fiecare zi ce trece mai ajungem la câte-o vorbă a sa….
  Dacă se pricep foooarte bine la ceva nebunii care conduc România ( băsescu&PD-L&clientela politică ), atunci s-o spunem franc : se pricep la dezbinare, la terfelirea culturii şi batjocorirea intelectualilor români pe care hărâuindu-i cu insistenţă şi consecvenţă i-au adus fie la sinucidere fie la furii greu de controlat şi pe care intelectuali români NU dau doi bani arătându-le locul rezervat ( după mintea lor diabolică ), adicătelea, la colţ.
  În opinia mea, să-i compari pe habarnistul funeriu cu somitatea , specialistul Andrei Marga, se numeşte sfidare, se numeşte dispreţ şi NU e de iertat!!!
  Basescu ataca discursul nationalist pe Legea Educatiei
  – băsescu atacă românii, patrioţii, românismul, dar… rădică-n slăvi iudemereii…
  -* Ministrul Funeriu va face o prezentare a legii in urmatoarele zile. *, adică neica nimeni în materie de Educaţie face prezentări, evident cu consiliera lângă ureche, vai mama lui…
  Explicaţia promulgării aşa zisei legi a educaţiei, vine de la acelaşi băsescu Traian : * eram obligat din punct de vedere politic. * PUNCT. Restul vorbăriei e de prisos …
  * Azi, printr-o alchimie numai de ea ştiută, Curtea Constituțională a transformat o procedură declarată tot de ea neconstituţională într-una constituţională, deschizând calea promulgării ei. Ceea ce preşedintele Traian Băsescu a şi făcut, fericit că UDMR nu mai pleacă de la guvernare. Restul nu mai contează! * – Corina Creţu, europarlamentar social-democrat.
  Halal * preşedinte *, de împăiat ca să se minuneze generaţiile viitoare de aşa… exemplar, ce-i drept, unic în Istoria României şi cred că nu e mult să recunoaştem că şi-n Istoria Europei !
  Multe sunt de spus, zicerile, analizele, discuţiile interminabile NU ne încălzesc, pe noi, români.
  Cred că e cazul să se ia în calcul la modul foarte serios SUSPENDAREA lui băsescu Traian, care NU e preşedintele românilor ( o demonstrează că NU e, în fiecare zi, cu fiecare nouă tâmpenie săvârşită ! ).
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/01/04/target-romania/

  p.s sa dea bunul Dumnezeu sa gresesc eu…. să nu fie România target unora … din umbră….

  Apreciază

  • octavpelin 5 ianuarie 2011 la 11:41 am #

   Sibilla,ROMANIA NU MAI EXISTA CA STAT,DAR BASESCU ESTE PRESEDINTELE UNGRO-VALAHIEI,trist dar adevarat ..ce nu face unul care nu are sange de roman in vene ,DAR a AJUNS sa fie votat de ROMANI,o zi linistita!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: