VICTOR PONTA (PSD)II DA UN CAP IN GURA LUI TRAIAN BASESCU:DACA A RECUNOSCUT CA ISI ASUMA RESPONSABILITATEA POLITICA A ESECULUI INTRARII ROMANIEI IN SCHENGEN:BASESCU AR TREBUI SA DEMISIONEZE!

6 ian.

Liderul PSD,Victor Ponta a comentat ieri ,DECLARATIA lui TRAIAN BASESCU ,CARE „ISI ASUMA RESPONSABILITATEA POLITICA A INTARZIERII ACCESULUI ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN.
SINGURA SOLUTIE A LUI TRAIAN BASESCU ESTE SA DEMISIONEZE DIN FUNCTIA DE SEF DE STAT SI SA FIE ALEGERI ANTICIPATE….
O SA DEMISIONEZE BASESCU DOAR …CAND PLOPUL VA FACE MERE…..:( 😦
A MAI DEMISIONAT EL IN 5 MINUTE….

2 răspunsuri to “VICTOR PONTA (PSD)II DA UN CAP IN GURA LUI TRAIAN BASESCU:DACA A RECUNOSCUT CA ISI ASUMA RESPONSABILITATEA POLITICA A ESECULUI INTRARII ROMANIEI IN SCHENGEN:BASESCU AR TREBUI SA DEMISIONEZE!”

  1. snake 6 ianuarie 2011 la 11:45 am #

    Ce inseamna chestia asta cu asumarea? Guvernul isi asuma legi, Basescu isi asuma si el alte legi si tot asa. Dar cine raspunde pentru esec? Aud? Nimeni. S-atunci ce inseamna rahatul asta de asumare? Si eu pot sa-mi asum orice. Raspund in fata cuiva? Nu. Vorbe goale lipsite de efect! Asta e toata politica romaneasca. Caruta cu paiate si circ. Paine nu mai avem, ca am saracit de tot. Muncim sa dam banii inapoi la stat pe taxe, impozite si intretinere. Un adevarat „paradis” dar … romanu’ rezista. Ne meritam soarta, nene!

    Apreciază

    • octavpelin 6 ianuarie 2011 la 12:29 pm #

      Snake,ai dreptate,Basescu stia ca si UNGARIA ne trimite la plimbare si a iesit ieri pe sticla pentru -iimagine-in rest nothing,o zi linistita!

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.