DUPA CE FINLANDA SI MINISTRUL AFECERILOR EUROPENE-FRANCEZUL LAURENT WAUQUIEZ AU REITERAT BLOCAREA ADERARARII ROMANIEI LA SCHENGEN:BACONSCHI A LUAT-O PE ARATURA-ATACAND FRANTA!

22 ian.

DUPA CE A AFAT CA FINLANDA SI MINISTRUL FRANCEZ AL AFACERILOR EUROPENE -LAURENT WAUQUIEZ REITEREAZA CA SI GERMANIA CA ROMANIA SA NU FIE PRIMITA IN SPATIUL SCHENGEN!TEODOR BACONSCHI „jacuzzi”,ministrul afacerilor externe al Romaniei,printr-un comunicat al MAE,-remis vineri -IA NOTA cu „ingrijorare de declaratia publica facuta joi de ministrul Afacerilor Europene al Frantei,Laurent Wauquiez,potrivit caruia ADERAREA ROMANIEI la SPATIUL SCHENGEN”ar periclita SECURITATEA U.E.BACONSCHI il invita pe LAURENT WAUQUIEZ LA BUCURESTI….pentru a-i demonstra ca Romania indeplineste conditiile de aderare chiar daca….granita cu Republica Moldova este „swaiter” si 800 de mii de cetateni moldoveni au primit cetatenia romana-trecand granita in U.E.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

2 răspunsuri to “DUPA CE FINLANDA SI MINISTRUL AFECERILOR EUROPENE-FRANCEZUL LAURENT WAUQUIEZ AU REITERAT BLOCAREA ADERARARII ROMANIEI LA SCHENGEN:BACONSCHI A LUAT-O PE ARATURA-ATACAND FRANTA!”

  1. octavpelin 22 ianuarie 2011 la 3:14 pm #

    @popateapa.Da,ai dreptate,Palatele lui Dumnzeu sunt in sufletele oamenilor,un weekend minunat!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. Capii BOR şi-au vândut sufletul Diavolului? « Popateapa's Blog - 22 ianuarie 2011

    […] De fapt este o imensa mașină de vot pusa în slujba puterii. Prostimea,fie-mi iertata exprimarea, va vota cum votează “parintele” ! Oamenii cu discernământ vor avea propia opinie,dar vorba lui Motoc: “Prosti da’ multi!..”Atâta timp cât vad toate acestea am dreptul sa transform întrebarea  din titlu într-o afirmație! Ca sa te simți aproape de Dumnezeu n-ai nevoie de palate! Palatele lui Dumnezeu sunt  sufletele oa… […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: