CABINETUL BOCILOR PREMIERULUI TRAIAN BASESCU SE VA REUNI LUNI DIMINEATA IN SEDINTA SPECIALA PENTRU A APROBA NOUL COD AL MUNCII!

27 feb.

Guvernul se va reuni luni dimineata in sedinta speciala pentru a aproba noul Cod al Muncii/ Liderii PDL discuta la aceasta ora situatia de la partid, in vederea organizarii sedintei CNC din 5 martie
Guvernul se va reuni luni dimineata la ora 10:00, in sedinta speciala, pentru a aproba varianta finala a proiectului de modificare a Codului Muncii, urmand sa-si angajeze raspunderea in fata Parlamentului, transmite Mediafax.
Proiectul a fost discutat de Executiv in prima lectura in sedinta de miercuri, iar Guvernul a anuntat ca asteapta avizul Consiliului Economic si Social, inainte de a aproba documentul.
Vineri reprezentantii Guvernului si cei ai sindicatelor au analizat noua forma a Codului Muncii, dar fara sa ajunga la un acord in privinta modificarilor. Opozitia si-a anunta intentia de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, dupa angajarea raspunderii.
Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca liderii PDL si premierul Emil Boc au discutat, la sediul partidului, despre organizarea sedintei din 5 martie a Consiliului National de Coordonare.
„Am discutat probleme organizatorice pentru o astfel de reuniune (Consiliul National de Coordonare al PDL din 5 martie – n.r.)”, a spus ea.
Sulfina Barbu a precizat ca a luat parte, timp de o ora, la discutiile de la sediul PDL, dar a plecat inainte de finalizarea acestora, avand un alt program.
Sulfina Barbu a precizat ca, printre liderii PDL prezenti la reuniune, s-au aflat prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga, secretarul general adjunct Gheorghe Flutur.
„Am discutat probleme organizatorice pentru o astfel de reuniune (Consiliul National de Coordonare al PDL din 5 martie – n.r.)”, a spus ea.
Sulfina Barbu a precizat ca a luat parte, timp de o ora, la discutiile de la sediul PDL, dar a plecat inainte de finalizarea acestora, avand un alt program.
Conducerea PDL se va reuni luni dimineata in sedinta BPN, in care ar urma sa se discute despre pregatirea CNC.
Surse din PDL au declarat anterior ca lideri ai partidului s-au reunit, duminica seara, la sediul din Aleea Modrogan, pentru a discuta situatia din partid, in vederea organizarii sedintei din 5 martie a Consiliului National de Coordonare (CNC) al PDL.
Potrivit surselor citate, liderii PDL urmau sa discute despre pregatirile pentru CNC de sambata, calendarul acestei actiuni, ultimele modificari la Statutul partidului.
Reprezentantii PDL ar putea discuta si despre Protocolul de functionare a coalitiei, care urmeaza sa fie semnat intre formatiunile din arcul guvernamental, au mai spus sursele citate.
Aceasta este prima reuniune a liderilor PDL dupa Congresul UDMR. PDL si-a amanat CNC stabilit initial pentru 19 februarie pe motiv ca dorea sa astepte mai intai alegerile interne din UDMR.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: