ANDREEA PAUL-VASS”REGINA”LUI EMIL BOC,CONSILIER DE STAT AL PREMIERULUI:SORIN BLEJNAR ESTE VERIFICAT DE CORPUL DE CONTROL AL PREMIERULUI!

28 feb.

Consilierul de stat al primului-ministru, Andreea Paul-Vass.
Blejnar la Guvern, unde miniştrii se reunesc în şedinţă specială
Şeful Agenţiei Naţionale de Administrare
Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, este verificat de Corpul de Control al premierului Emil Boc, a declarat consilierul de stat al primului-ministru, Andreea Paul-Vass, într-o emisiune la un post de televiziune, informează Mediafax.
Controlul survine după scandalul şpăgilor din vămile româneşti, informează sursa citată.
„Întotdeauna când există o suspiciune de inadecvare într-o funcţie de magnitudinea celei deţinute de domnul Blejnar, în mod evident că interesul premierului este maxim. Da, şi este normal să fie astfel de anchete”, a declarat consilierul guvernamental.
Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că dacă Parchetul sau DNA îi va trimite o sesizare cu privire la urmărirea penală a şefului ANAF, Sorin Blejnar, acesta va fi demis.
Întrebat dacă preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, ar trebui demis din funcţie, premierul Emil Boc a declarat, jurnaliştilor, că dacă Parchetul sau DNA îi va trimite o sesizare cu privire la începerea urmăririi penale, atunci acesta va fi demis.
„Dacă Parchetul sau DNA îmi va trimite o sesizare cu privire la începerea urmăririi penale, la fel cum am procedat în cazul oricărui demnitar împotriva căruia se începe urmărirea penală, va fi demis”, a afirmat Emil Boc.
În ultima perioadă preşedintele ANAF a fost acuzat în repetate rânduri atât de oameni politici din opoziţie, dar şi de foşti şi actuali angajaţi din Vamă că el ar fi „regina” de pe tabla de şah a corupţiei din vămi, acuzaţii pe care acesta le-a respins de fiecare dată.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: