ROMANIA A IESIT IN STRADA:MITINGUL CELOR CINCI CONFEDERATII SINDICALE IMPOTRIVA PUTERII CARE PRIN CABINETUL BASESCU VREA SA -SI ASUME RASPUNDEREA PE CODUL MUNCII -PENTRU CA DA BINE FMI!

16 mart.

CABINETUL TRAIAN BASESCU ISI ASUMA RASPUNDEREA PE CODUL MUNCII-CA SA DEA BINE PENTRU IMAGINEA REGELUI TRAIAN LA FMI-DUPA CE CODUL MUNCII A FOST TRECUT DIN „GRESEALA”IN ACORDUL SEMNAT CU JEFFREY FRANKS-FMI ,REPREZENTANTUL ACESTEI INSTITUTII FINANCIARE PENTRU ROMANIA! DATORITA REGIMULUI CRIMINAL SI ANTIROMANESC AL UNGRO-VALAHIEI CONDUS DE TRAIAN BASESCU-MOTIUNEA DE CENZURA NU VA TRECE-ROMANII SUNT CONDAMNATI LA MOARTE PRIN GENOCIDUL DECLANSAT DE CARACATITA PORTOCALIE SI ACOLITII EI LA GUVERNARE:UDMR+UNPR+MINORITATI!PENTRU INALTA TRADARE A INTERESELOR NATIONALE ALE AMARASTENILOR ROMANI -PENTRU ACEASTA PUTERE PORTOCALIE’CARACATITA DE CRIMA ORGANIZATA” EXISTA O SINGURA PEDEAPSA-INCHISOAREA! DESTEAPTA-TE ROMANE!!!După o jumătate de oră de protest, grupuri de sindicalişti se îndreaptă spre Piaţa Unirii, îndepărtându-se de locul protestului. Întrebaţi de reporterul ImpactNews unde merg, aceştia au răspuns că îşi iau pauză de masă.Mitingul organizat de cele cinci confederaţii sindicale a început la ora 12 în Piaţa Constituţiei, la câţiva zeci de metri de Palatul Parlamentului, unde se va dezbate moţiunea de cenzură pe Codul Muncii. Până la această oră în Piaţa Constituţiei s-au strâns circa 5 mii de sindicalişti.Cinci confederaţii sindicale au promis că vor reuni 50 de mii de manifestanţi nemulţumiţi de noul Cod al Muncii.Autocarele cu manifestanţi au început să sosească în Bucureşti de la primele ore ale dimineţii, intrând în Capitală prin şase zone limitrofe.La mitingul de miercuri angajaţii din penitenciare au promis că vor aduce în Piaţa Constituţiei „un set de gratii în mărime naturală”, pe care, în jurul orei 14.30, înaintea dezbaterilor din Parlament, le vor face „cadou politicienilor din coaliţia de guvernare”, pentru a le aminti că există o lege şi că „cei care se aseamănă, la un moment dat, vor trebui să se adune cu cei care le sunt «cumetri»”, a spus preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), Sorin Dumitraşcu.13:35 O ambulanţă a sosit în Piaţa Constituţiei pentru a acorda îngrijiri medicale unui sindicalist căruia i s-a făcut rău.13:30 Liderii sindicali fac apeluri disperate la sindicalişti să nu plece. „Nu plecaţi. Am venit aici, trebuie să fim solidari”13:20 Lângă scena amplasată în Piaţa Constituţiei, o fanfară cântă melodii de înmormântare. Până la această oră, în faţa Parlamentului s-au strâns circa 8 mii de manifestanţi, potrivit datelor oficiale.12:40 Angajaţii de la Apa Nova au adus o cisternă cu apă pentru sindicalişti şi au afişat un banner pe care scrie: „Suntem aici ca să vă aducem aminte că vă este sete”12:30: Grupuri de sindicalişti se îndreaptă spre Piaţa Unirii, îndepărtându-se de locul protestului. Întrebaţi de reporterul ImpactNews unde merg, aceştia au răspuns că îşi iau pauză de masă.12:00 Mitingul din faţa Parlamentului a început.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

2 răspunsuri sa “ROMANIA A IESIT IN STRADA:MITINGUL CELOR CINCI CONFEDERATII SINDICALE IMPOTRIVA PUTERII CARE PRIN CABINETUL BASESCU VREA SA -SI ASUME RASPUNDEREA PE CODUL MUNCII -PENTRU CA DA BINE FMI!”

  1. supravietuitor 16 martie 2011 la 10:37 pm #

    Tavi, nu prea au iesit romanii in strada sa protesteze.Se pare ca lumea e multumita. 😦

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: