PROFESORUL TRAIAN BASESCU A INTRAT IN PANICA:MOHAMMAD MUNAF(DUBLU AGENT SRI SI USA)ELIBERAT .MESAJ OBAMA -STOP BASESCU!

17 mart.

Munaf liber. Sah Basescu. Mesaj Obama. Stop!
Ne-a parvenit o informatie conform careia familia sa extrem de bogata si influenta a cumparat judecatorii care au dat verdictul de eliberare si achitare a lui Mohammad Munaf, cel implicat in „rapirea” jurnalistlor romani, alaturi de Omar Hayssam si, initial, condamnat la moarte pentru aceasta fapta. Munaf are si cetatenie americana, pe langa cea americana si, dupa anumite surse, a fost agent de influenta in Romania, la fel cum a fost implicat in spionaj si partenerul sau Hayssam.
Eliberarea lui Munaf s-a facut cu sprijin american si ar fi indreptata impotriva lui Traian Basescu, cel a carui politica de la Bucuresti nu mai convine Casei Albe. Munaf a fost transferat in custodia irakienilor, in 16 iulie 2010, iar in acest fel reprezenta in permanenta o pozitie de sah american la adresa presedintelui Romaniei si la zonele obscure ale rapirii jurnalistilor romani. Americanii scoteau astfel castanele din foc cu mana irakienilor. Timpul de control, insa a fost expirat, Basescu a calcat pe bec, iar Munaf a fost pus in libertate. O eliberare care a uimit pe toata lumea. Sa nu uitam ca el a fost condamnat la moarte in 2005 pentru rolul jucat in rapirea jurnalistilor romani. Daca-i asa, cum spun sursele noastre, Munaf nu va fi extradat in Romania, ci in SUA, unde va povesti despre implicarea presedintelui Romaniei si a serviciilor secrete romanesti in acest scandal. Tot Munaf va devoala si identitatea „Profesorului”.
O prima dovada in acest sens este si faptul ca Ministerul Justitiei din Romania n-a fost informat de eliberarea lui Munaf, chiar daca aceasta a avut loc de mai multe zile, iar cererea de extradare este depusa de mai multi ani, din momentul in care Munaf a intrat in custodia autoritatilor irakiene. Procedura internationala prevede ca la eliberarea unui detinut, fie ca si-a ispasit pedeapsa in acel stat, fie ca a fost achitat, autoritatile sa informeze imediat tara care are o cerere de extradare asupra acestuia si sa nu-i dea drumul pana cand nu exista un raspuns de la Justitia din statul respectiv. Romania are acord de extradare cu Irakul, asa ca formalitatile n-au fost indeplinite in acest caz.
Ministerul Justiţiei nu infirma faptul că Mohammad Munaf ar fi fost eliberat de autorităţile din Irak, însă spune că „nu a fost informat până în prezent de către autorităţile judiciare irakiene cu privire la soluţia pronunţată de instanţa irakiană”. La data de 24 aprilie 2008, cetăţeanul irakian şi american Mohammad Munaf a fost condamnat de către Curtea de Apel Bucureşti – Secţia I Penală la o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru acte de terorism săvârşite atât pe teritoriul ţării cât şi în afara acestuia, împotriva unor cetăţeni români.
Mohammad Munaf a fost semnalat la Cluj ca fiind agent dublu (american si SRI) pe lista cu numerosi arabi, printre care Omar Hayssam si Raad Hallul. Munaf face parte dintr-o familie bogata de suniti din Bagdad. Familia sa detine mai multe terenuri printre care si unul pe malul raului Tigru, in valoare de mai multe milioane de dolari. Munaf se afla in Romania dinainte de 1989. In timpul razboiului Iraniano-irakian a fost trimis de parintii lui sa faca scoala in tara noastra pentru a scapa de armata. Inca de pe vremea aceea, familia lui Munaf facea afaceri in Romania cel putin cu accesorii si uniforme militare. A fost coleg de facultate cu Omar Hayssam, iar unul din profesori le-a fost actualul premier Calin Popescu Tariceanu. In Romania s-a ocupat si de Nitramonia Fagaras, unde s-a ocupat printre altele si cu traficul cu materiale explozibile catre Irak.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: