ELENA BASESCU-EURODEPUTAT L-A FELICITAT IN LIMBA ENGLEZA PE VICEPRESEDINTELE P.E.,LASZLO TOKES,DEH EBA A UITAT LIMBA RROMANA CA SI CSIBI!

23 mart.

Activitatea Eba în Parlamentul European: “Congratulations!” lui Tokes Laszlo şi venituri de 97.500 euro doar în 2009!
• publicat la: 23 March 2011

* Printeaza
* RSS Comentarii
* Trimite Email

Activitatea Eba în Parlamentul European: “Congratulations!” lui Tokes Laszlo şi venituri de 97.500 euro doar în 2009!
7Share

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, a încasat nu mai puţin de 97.500 de euro în calitatea sa de europarlamentar, doar în anul 2009. Potrivit declaraţiei de avere a Elenei Băsescu, în perioada iulie – decembrie 2009, indemnizaţia de europarlamentar a cumulat 34.315 euro, la care se adaugă 38.000 de euro pentru transport şi cazare şi 25.000 de euro pentru cheltuielile cabinetului de europarlamentar.

Pe lângă aceste cheltuieli şi venituri care ating suma de 97.500 de euro, doar până la finalul anului 2009, se mai adaugă şi salarul primit de la compania Luxten Lighting Company, unde Eba îndeplineşte funcţia de consilier economic. În perioada ianuarie – iulie 2009, Elena Băsescu a încasat 80.814 lei de la Luxten, echivalentul a 19.000 de euro.

Puteţi vizualiza declaraţia de avere a Elenei Băsescu pe blogul redactorului nostru, Dan Tănasă.

Bilanţul unei lipse de activităţi europarlamentare

“Eu am promovat, în Parlamentul European, accesul tinerilor pe piaţa muncii”, a declarat Elena Băsescu în cadrul şedinţei de prezentarea a bilanţului activităţii din PE, care a avut loc la Sibiu în 8 ianuarie. “Anul acesta mi-am făcut datoria la comisii, mi-am făcut datoria la delegaţii, consider că am fost un europarlamentar destul de activ. Anul acesta nu am ce să îmi reproşez”, a completat europarlamentarul. Întrebată de un participant la conferinţă despre şansele tinerilor în România, Elena Băsescu i-a sugerat omului să întrebe executivul.

Printre obiectivele eurodeputatului pentru perioada următoare se numără strategia pentru etnia rromă. În acest sens, a şi prezentat un mesaj de susţinere din partea autointitulatului “rege al ţiganilor”, Cioabă: “Vrem să vă mulţumim pentru tot ceea ce faceţi pentrru etnia rromă în Parlamentul European. Dumneavoastră şi doamna Renata Weber aţi militat pentru drepturile etniei rrome. Sunteţi singura care aţi îmbrăcat un tricou pe care scria Jos discriminarea împotriva rromilor. Acest lucru a însemnat foarte mult pentru etnia rromă”.

L-a felicitat pe concetăţeanul Tokes în engleză

Elena Băsescu s-a remarcat şi prin susţinerea extremistului Tokes Laszlo la preşedenţia PE, pe care l-a felicitat ulterior alegerii sale, în limba engleză, cu toate că şi Elena Băsescu şi Tokes Laszlo sunt cetăţeni ai aceleiaşi ţări şi reprezintă statul România în Parlamentul European.

“I would like to congratulate Mr. Laszlo Tokes for being nominated for the position of Vice-President of the European Parliament. I will support him next week at the vote in the plenary.

I would also like to highlight that this would be an honour for Romania. Kind regards,
Elena Basescu MEP”, se arata in mesajul Elenei Basescu.

Fiica preşedintelui este şi membră a Comisiei pentru Petiţii, a Delegaţiei pentru Relaţiile cu Israel. Pe site-ul PE, Elena Băsescu figurează cu 10 întrebări, 171 de interpelări şi membru a 66 de moţiuni.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: