PAPA BENEDICT AL XVI-LEA A OFICIAT IN PIATA SAN PIETRO LITURGHIA DE PASTE SI URBI ET ORBI:URAND ROMANILOR „PASTE FERICIT” IN LIMBA ROMANA!

24 apr.

Papa Benedict al XVI-lea a adresat lumii întregi mesajul Urbi et Orbi. Suveranul Pontif le-a urat credincioşilor Paşte Fericit şi Hristos a înviat în peste 60 de limbi, printre care şi româna.La slujba din Piaţa Sfântul Petru au asistat zeci de mii de oameni. În discursul său, Suveranul Pontif a vorbit despre recentele evenimente din ţările africane. Papa Benedict al XVI-lea a declarat că diplomaţia şi dialogul ar trebui să ia locul armelor în Libia.Sfântul Părinte a cerut comunităţii internaţionale să îşi deschidă inima şi porţile numeroşilor exilaţi şi refugiaţi care vin din ţările africane.Papa Benedict al XVI-lea a adresat întregii lumi tradiţionalul mesaj Urbi et OrbiPapa Benedict al XVI-lea a oficiat slujba de Paşti la Vatican în faţa a zeci de mii de oameni. Printre aceştia şi câţiva români care au dorit să audă din gura Suveranului Pontif urarea „Paşte fericit!” rostită în limba română.Papa Benedict al XVI-lea a oficiat liturghia de Paşti la Vatican În Piaţa San Pietro de la Vatican s-au adunat duminică zeci de mii de credincioşi, unii veniţi de peste mări şi ţări, din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. La finalul liturghiei, suveranul pontif va rosti celebrul Urbi et Orbi, mesajul către cetate şi lume.Ca de obicei, Papa a urat Paşte fericit în peste 60 de limbi, inclusiv în limba română.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

2 răspunsuri to “PAPA BENEDICT AL XVI-LEA A OFICIAT IN PIATA SAN PIETRO LITURGHIA DE PASTE SI URBI ET ORBI:URAND ROMANILOR „PASTE FERICIT” IN LIMBA ROMANA!”

  1. octavpelin 25 aprilie 2011 la 11:00 am #

    Razvan,HRISTOS A INVIAT!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. Asaltul « Rinder Razvan Catalin - 24 aprilie 2011

    […] care ne zbatusem sa o cucerim. Aviatia ne ajutase zilnic, bombardierele noastre mamut, care carau tone de bombe, aproape ca pulverizasera artileria lor. Si totusi ei continuau sa […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: