TRAIAN BASESCU SPERIAT:DANEMARCA SE OPUNE INTRARII ROMANIEI IN SCHENGEN!

29 apr.

Europarlamentarii danezi se opun aderării „premature” a României la Schengen

După rezervele exprimate oficial de Germania şi Franţa, dar şi de Olanda sau Austria, a venit rândul europarlamentarilor danezi să se opună aderarii României la spaţiul Schengen.

Parlamentari danezi din toate grupurile politice au insistat, într-o scrisoare trimisă guvernulului de la Copenhaga, ca Danemarca să susţină poziţia Franţei şi a Germaniei şi sa se opună aderării premature României şi Bulgariei la Schengen, scrie agenţia bulgară Focus. Parlamentarii danezi susţin că România şi Bulgaria nu trebuie să dere la Schengen până când nu vor rezolva problema corupţiei şi a criminalităţii.

Deputaţii danezi menţioneaza ca data de 1 octombrie, vehiculată de presedintia ungară a UE pentru aderarea celor două ţări, este prea timpurie şi cer ca UE să nu mai stabilească astfel de termene.

Scrisoarea este semnată de Bendt (Partidul Popular European), Christel Schaldemose (Grupul Socialiştilor şi Democraţilor), Emile Turunen (Grupul Verzilor) şi Jens Rohde (Alianţa Liberalilor si Democraţilor).

În Danemarca, purtătorul de cuvânt al partidului naţionalist Dansk Folkeparti i-a atacat dur pe imigranţii români.”Dacă România doreşte în Schengen ar trebui să condiţionăm aderearea sa de preluarea infractorilor români aflaţi în puşcăriile din Europa şi de ispăşirea pedepselor acestora în România. Românii sunt cei mai mulţi dintre infractorii străini care se află în închisorile daneze”, spunea acesta, în urmă cu două luni.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: