PD-L =PCR A IESIT DIN RECESIUNEA ECONOMICA SI CAMARILA PORTOCALIE SI CLIENTELA DE PARTIDE CARE IL SUSTIN B.U.B.A.=RMAJORITATEA ROMANILOR SUNT CONDAMNATI LA MOARTE!

14 mai

PD-L=PCR-A IESIT DIN RECESIUNE ECONOMICA ?!..DAR CINE PARTIDUL STAT CONDUS DE TRAIAN BASESCU SI CAMARILA PEDELISTA +UDMR+UNPR+MINORITATILE (VARUJAN PAMBUCCIAN)- ESTE INCEPUTUL SFARSITULUI ACESTUI SISTEM MAFIOT CONSTRUIT IN JURUL LUI B.U.B.A.,IN TIMP CE MAJORITATEA ROMANILOR SUNT CONDAMNATI LA GENOCID DE DICTATORUL TRAIAN BASESCU SI CABINETUL SAU=ADEVARATII GROPARI AI ROMANIEI!


Cu ce limuzine si jeep-uri au venit democrat-liberalii la conventie. Vezi in text autoturismele de zeci de mii de euro ale delegatilor PDL

O parte din cei 1500 de delegati democrat-liberali au preferat sa vina cu masinile proprii la Conventia Nationala a PDL. In parcarea din spatele Palatului Parlamentului sunt garate zeci de autovehicule de la Jeep-uri, limuzine, pana la masini sport cu sute de cai putere. HotNews.ro iti prezinta parcul auto al pedelistilor. Intra in text pentru a vizualiza o galerie video de la fata locului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: