FAMILIA LUI TRAIAN SI MIRCEA BASESCU ESTE DE ORIGINE TURCA:UITE CINE CONDUCE ROMANIA?!

27 mai

Familia Basescu e de origine turca
Datorita infatisarii s-a spus in repetate randuri ca familia Basescu ar trebui sa aiba origini tatresti, mai mult din partea mamei fratilor Basescu. Informatia a fost amplu analizata – culmea – de Adrian Severin, pe vremea cand era inca tovaras in FSN cu actualul presedinte. Basescu insa a negat informatia cat s-a putut, ba chiar a declarat ca nu e suficient sa ai prieteni in comunitatea tatara „ba chiar sa fii si nasul unui tatar, fara sa trebuiasca sa fii si tu tatar la randu-ti…”

Mai nou, insa, iata ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, cel care seamana la fel de bine cu mama sa, ca si Traian Basescu, scapa o dezvaluire referitor la fiica sa Raluca, pe cand explica de ce s-a asociat aceasta in firma InterPrest Trading cu inculpatii Mircea Banias si Laurentiu Mironescu: „Această societate intenţiona să facă depozitare, rafnării, nu ştiu ce drăcii cu petrol, dar aveau nevoie de cineva care vorbească bine engleza şi turca. Fiica mea cunoaşte aceste două limbi şi le vorbeşte destul de bine.”

Fireste, se pune intrebarea, de unde vorbeste atat de bine Raluca Basesu limba turca? Care nu e o limba tocmai usoara si nu se prinde, asa, depe strada, iar la Constanta nu e chiar atat de uzuala, pe cat ai zice ca un oradean a prins maghiara de pe la prieteni si de pe la vecini, mergandpur si simplu la piata.

Ne lamureste profesorul Mustafa Mehmet: „Basescu nu e tatar, ci cuman… localitatea dobrogeană unde s-a născut Preşedintele României, după ce a purtat timp de secole, denumirea turcească de Murfatlar (deformare din Muruvvetler), a primit numele de Basarabi. Cu alte cuvinte, Basarabii au reprezentat începutul unei etape cu totul nouă pentru istoria ulterioară. Se poate afirma că, de atunci şi până în zilele noastre, a evoluat în strânsă legătură cu desfăşurarea istoriei popoarelor turcice…”

La aflarea acestei vesti, poetul Mircea Dinescu nu s-a putut abtine sa nu comenteze: „Acum imi dau seama de ce Basescu nu e uman, pentru ca el este cuman! Iar daca e turc, de asta ii place lui de Boc si-l tine la putere, ca in limba turca, Boc inseamna cacat! Uite cum se lamuresc toate lucrurile. la vremea lor…

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: