PEDELACHEII IL APARA PE ANALFABETUL DE FUNERIU-SEPUKU SI BOICOTEAZA ANTENA 3!

11 iul.

PDL boicotează Antena 3: Membrii partidului nu vor mai participa la emisiunile postului.

Liderii PDL au decis să boicoteze Antena 3. Reprezentanţii PDL nu vor mai participa la emisiunile postului nostru de televiziune. Decizia a fost luată în Biroul Permanent Naţional al partidului.

Mai mult decât atât, Partidul Democrat Liberal a declarat că va formula plângeri către CNA şi va iniţia acţiuni în justiţie, considerând că imaginea ministrului Educaţiei Daniel Funeriu ar fi fost lezată prin uz de informaţii false, transmise prin intermediul trustului Intact.

Reprezentanţii formaţiunii au mai explicat că PDL nu doreşte întoarcerea înainte de 1989 sau „pe vremea lui Adrian Năstase”, când presa nu avea voie să critice partidul de la guvernare.

Decizia PDL de a boicota postul Antena3 este boicotată la rândul ei de către parlamentarii democrat-liberali. Senatorul Orest Onofrei nu este de acord cu decizia Biroului Permanent Naţional, iar deputatul Daniel Oajdea susţine că va veni în platourile emisiunilor postului nostru, atunci când va fi invitat.

Conform datelor furnizate de un telespectator al Antenei 3, Funeriu nu ar fi reuşit să treacă de proba scrisă a examenului de bacalaureat, dar ar fi primit o a doua şansă la examenul oral.

Ministrul a refuzat să intre în direct la emisiunea „La Ordinea Zilei“ pentru a explica situaţia, dar a declarat unui reporter Antena 3 care l-a sunat că a luat exemenul din prima.

Postul de televiziune Antena 3 îşi manifestă îngrijorarea faţă de boicotul anunţat de Partidul Democrat Liberal, pe care îl caracterizează ca fiind unul total nedemocratic, nedemn de un partid care alege să nu le explice telespectatorilor noştri de ce se iau anumite decizii la nivel guvernamental. Consecventă dorintei de a informa corect opinia publică, Antena 3 anunţă că va continua să relateze despre acţiunile PDL şi ale guvernului condus de preşedintele PDL, Emil Boc.

Antena 3 va continua să invite la emisiunile sale şi reprezentanţi ai Partidului Democrat Liberal. Realizatorii postului nostru de televiziune nu se vor lăsa intimidaţi de şicanele, lipsa de dialog şi presiunile de tot felul la care sunt supuşi şi vor dezbate cu aceeaşi intransigenţă acţiunile puterii.

Reclame

2 răspunsuri to “PEDELACHEII IL APARA PE ANALFABETUL DE FUNERIU-SEPUKU SI BOICOTEAZA ANTENA 3!”

 1. supravietuitor 12 iulie 2011 la 5:11 am #

  Tavi, am urmarit si eu emisiunile si nu pricep de ce domnul ministru nu a raspuns decat a doua zi.Bineinteles cu un atac impotriva Antenei 3, asa cum fac ei de obicei.
  Boicot au mai facut si la Realitatea, apoi au reclamat la CNA ca ei nu sunt invitati la emisiuni ca sa-si spuna punctul de vedere.
  Zi pedele si trage apa!
  Oricum, acesti nesimtiti vor ajunge la gunoi, vor disparea in neantul din care au iesit.

  Apreciază

  • octavpelin 12 iulie 2011 la 9:17 am #

   Gabi,dupa mine nici NU VREAU SA-I MAI VAD PE CIOCLII PORTOCALII AI ROMANIEI,o zi linistita!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: