LA CONFERINTA DE PRESA,LIVIU POPA:SEFUL POLITIEI DETA AR TREBUI SA FIE CU DEMISIA SEMNATA PE MASA!

25 iul.

Liviu Popa: Şeful Poliţiei Deta ar trebui să fie cu demisia semnată pe masă.

Liviu Popa: Şeful Poliţiei Deta ar trebui să fie cu demisia semnata pe masa.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, verifică modul în care a acţionat Poliţia Deta în cazul incidentului petrecut în noaptea dintre sâmbătă şi duminică.

„Dacă lucrurile s-au întâmplat aşa cum se aude, şeful Poliţiei Deta ar trebui să fie cu demisia semnată pe masă“, a declarat Popa, în cadrul unei conferinţe de presă.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a vorbit la Antena 3 despre ancheta încă în derulare în cazul înjunghierilor de la Deta.

Potrivit lui Popa, şeful poliţiei din Deta a mai fost sancţionat pentru neglijenţă de serviciu în luna ianuarie, luându-se o măsură disciplinară împotriva sa.

În cadrul aceleiaşi intervenţii, Popa consideră că evenimentul petrecut la acest sfârşit de săptămână în oraşul Deta este o consecinţă a unei slabe activităţi din partea poliţiei locale. Şeful Poliţiei a precizat totuşi că prezenţa sa la Deta nu are nici o legătură cu ancheta penală, care este condusă de către Parchetul de pe lângă Tribunal Timiş.

Şeful Poliţiei Române a fost trimis la Deta. Ministrul de Interne, Traian Igaş, a dispus începerea unei anchete la Poliţia Deta.

Potrivit Mediafax, Ministrul de Interne, Traian Igaş, a anunţat, luni, că a dispus o anchetă la Deta, unde se află şi Liviu Popa, şeful Poliţiei Române, fiind vizată cauza în care fiii primarului din localitate şi alte trei persoane sunt cercetaţi în urma scandalului în care trei persoane au fost tăiate cu o sabie.

Întrebat dacă a dispus o anchetă în cazul scandalului de la Deta, Igaş a precizat: „Da, în momentul de faţă domnul Popa Liviu e la faţa locului şi desfăşoară ancheta”.

Igaş a mai spus că va comunica informaţiile în legătură cu acest caz în momentul în care se va finaliza această anchetă administrativă.

Unul dintre fiii primarului din Deta ar fi înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, trei persoane, în timpul unui scandal. Imediat după atac, Bogdan Daniel Roman a dispărut. Potrivit poliţiştilor, şi fratele presupusului atacator a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

Fiul cel mic al primarului din localitatea Deta, Călin Roman, implicat în conflictul din noaptea de sâmbătă, a fost găsit de poliţişti chiar în locuinţa sa din oraş, conform Mediafax. Alte două persoane implicate în incident s-au predat şi sunt audiate de autorităţi. Fiul cel mare al primarului, Bogdan Roman, autorul atacului în urma căruia trei tineri au fost grav răniţi, este căutat în continuare de poliţişti.

2 răspunsuri to “LA CONFERINTA DE PRESA,LIVIU POPA:SEFUL POLITIEI DETA AR TREBUI SA FIE CU DEMISIA SEMNATA PE MASA!”

  1. supravietuitor 25 iulie 2011 la 6:03 pm #

    Tavi, am auzit si am vazut la televizor.Ce multe ticalosii se intampla in Romania.
    Cred ca deja suntem un stat mafiot,

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: