PRESSALERT.RO:FEMEILE DE SERVICIU,CARE FACEAU CURAT IN APARTAMENTUL COMISARULUI SEF ARISTOTEL BARAITARU MARTORE LA DISCUTIA AUDIO INTRE AGENTUL ALFRED DIETER KRUTSCH SI O MENAJERA LUCIA!

7 aug.

Femeile de serviciu de la Poliţia de Frontieră Timiş, menajere la apartamentul adjunctului pe Logistică AUDIO


Femeile de serviciu de la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Timiş au făcut curat, în timpul serviciului, în apartamentului comisarului şef Aristotel Bărăitaru, actualul adjunct pe Logistică, reiese dintr-o înregistrare audio intrată în posesia PRESSALERT.ro. Discuţia este purtată într-un birou între agentul Alfred Dieter Krutsch, fostul coordonator al grupei de întreţinere şi reparaţii a patrimoniului de la IJPF Timiş care şi-a dat demisia din Ministerul de Interne, şi una dintre femeile de serviciu, identificată ca fiind Lucia. În timpul dialogului, femeia de serviciu povesteşte că a fost de mai multe ori să-i facă curat lui Bărăitaru în apartament, atât în perioada în care a fost inspector şef “la început având pretenţia să-i fac curat în fiecare dimineaţă”, dar şi acum când este adjunct pe Logistică. “M-a pus să-i fac curat şi-n dulap şi-n frigider” spune aceasta, care aminteşte că a fost şi împreună cu o altă colegă de a sa, Mariana. De mopul şi cârpele angajatelor de la Poliţia de Frontieră Timiş nu au scăpat nici bucătăria, sufrageria, dormitorul sau balconul locuinţei şefului. Femeia a recunoscut că ” acum m-a certat” pentru că nu ar fi curăţat corespunzător rosturile de la faianţă, dar că-i făcea casa “ca nouă”. Angajata este speriată de faptul că ar putea avea probleme că i-ar fi povestit toate acestea agentului. Menajera de ocazie recunoaşte că de când Bărăitaru este adjunct pe Logistică merge mai des seara în apartamentul acestuia pentru curăţenie.

Comisarul şef Aristotel Bărăitaru, poreclit “Muică” a fost numit ca inspector şef al Poliţiei de Frontieră Timiş , în 2007, când a fost ”teleportat” de la Mehedinţi . Cât a fost şef şi-a adus în cadrul inspectoratului mai multe rude. Bărăitaru a devenit celebru în 2008 când vorbind despre arestarea unui subordat de-al său a susţinut că “am aflat că un agent de la noi a fost prins cu ceva. Nu erau droguri, era nişte cannabis”. A rezistat pe funcţie până în iunie 2009, pe perioada mandatului său duty free-urile funcţionând la capacitate maximă. A fost mutat de la DGA Bucureşti şi ulterior a ajuns şeful serviciului Mehedinţi al Direcţiei Generale Anticorupţie, funcţie pe care a preferat să o părăsească pentru a veni ca adjunct pe Logistică la Poliţia de Frontieră Timiş, anul trecut în noiembrie. Nu a venit singur, ci şi-a adus-o şi pe soţia sa, care lucrează într-un compartiment aflat în subordinea sa. De asemenea, ginerele comisarului şef Bărăitaru este încadrat ca agent la Poliţia de Frontieră Timiş.

Fostul agent Alfred Dieter Krutsch a confirmat dialogul care ” a avut loc în decembrie 2010. Femeia de serviciu mi-a cerut voie să meargă să-i facă curat. Eu am crezut că se duce la Bărăitaru la birou. A trecut ceva timp şi am avut nevoie de ea să facă curăţenie în sala de şedinţă unde urma să fie o videoconferinţă, dar nu o găseam. Am aflat din stânga, din dreapta că a ieşit din unitate. Se întâmplase de mai multe ori să nu o găsesc în timpul programului. Când s-a întors mi-a spus că a fost la acesta acasa”. În schimb, comisarul şef Bărăitaru a avut o primă reacţie extrem de categorică “la mine acasă? Niciodată. Ce dracu?”, după care a încercat să explice că “sunt răutăţi cu toate chestiile astea. Este o treabă verificată ce nu s-a confirmat de acum trei ani. A fost Corpul de control al IGPF. Poate că zicea el că a fost odată la mine femeia de serviciu după program, dar nu acum. De când am venit sunt cu soţia. Nu-mi permit să bag pe nimeni acolo”. Cât despre înregistrarea cu discuţia, adjunctul pe Logistică de la Poliţia de Frontieră are propriile dubii “nu ştiu ce a fost acolo”. Ascultă înregistratea AUDIO

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: