USL EXCLUDE UDMR DE LA GUVERNARE DATORITA COMPLICITATII DE A SUSTINE CABINETUL BASESCU -BOC PANA LA FINELE MANDATULUI!

10 aug.

Opoziţia nu mai vrea cu UDMR la putere
Antonescu exclude cooptarea maghiarilor în guvernarea USL.

Liderul PNL Crin Antonescu a comentat răspunsul pe care Kelemen Hunor i l-a dat că UDMR nu pleacă de la guvernare subliniind că UDMR nu va fi cooptat în Guvern dacă, din cauza sa, „prin complicitate”, Cabinetul Boc rămâne până la finele mandatului.

„Aflu pe nişte căi birocratice / veneam spre dvs. şi l-am auzit pe dl Kelemen Hunor declarând că pe 14 iulie a trimis o hârtie în care spunea că sunt de acord să discutăm despre legea electorală şi despre alte lucruri… Cât de bine se simte şi pentru câtă vreme UDMR în această Coaliţie de guvernare este o decizie a UDMR-ului. Deocamdată nu există semne că UDMR şi-ar pune problema serios să o dizloce şi de asta trebuie să suportăm cu toţii mai departe mendrele şi meandrele Guvernului Boc”, a declarat luni seara preşedintele PNL, Crin Antonescu, la Antena 3, la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Fiind întrebat dacă mai ia în calcul cooptarea UDMR alături de USL dacă va câştiga alegerile din 2012, Antonescu a negat: „Dacă vom câştiga alegerile la termen, în 2012, fiind nevoiţi cu toţii să suportăm până atunci guvernarea Băsescu-Boc, în complicitate cu UDMR, nu!”.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni la Realitatea TV, în legătură cu afirmaţiile preşedintelui PNL, că UDMR trebuie să înţeleagă că face parte dintr-o coaliţie care face rău ţării, că în acest moment nu se pune problema ieşirii Uniunii de la guvernare.

„A primit (USL) un răspuns pe data de 14 iulie, am trimis către dl Victor Ponta şi Crin Antonescu şi am spus că suntem deschişi la dialog în ceea ce priveşte amendarea Constituţiei – orice doreşte amendarea Constituţiei trebuie să poarte un dialog şi cu opoziţia – pe drepturile minorităţilor şi pe legea electorală niciodată noi nu am refuzat dialogul, nu vom refuza nici acum”, a spus preşedintele UDMR.

Reclame

4 răspunsuri to “USL EXCLUDE UDMR DE LA GUVERNARE DATORITA COMPLICITATII DE A SUSTINE CABINETUL BASESCU -BOC PANA LA FINELE MANDATULUI!”

 1. octavpelin 10 august 2011 la 9:37 am #

  @ popateapa,multumesc pentru ping,o zi faina!

  Apreciază

 2. octavpelin 10 august 2011 la 9:38 am #

  popateapa,o zi minunata!

  Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

 1. USL EXCLUDE UDMR DE LA GUVERNARE DATORITA COMPLICITATII DE A SUSTINE CABINETUL BASESCU -BOC PANA LA FINELE MANDATULUI! (via Octavpelin's Weblog) « Popateapa's Blog - 10 august 2011

  […] Opoziţia nu mai vrea cu UDMR la putere Antonescu exclude cooptarea maghiarilor în guvernarea USL. Liderul PNL Crin Antonescu a comentat răspunsul pe care Kelemen Hunor i l-a dat că UDMR nu pleacă de la guvernare subliniind că UDMR nu va fi cooptat în Guvern dacă, din cauza sa, "prin complicitate", Cabinetul Boc rămâne până la finele mandatului. "Aflu pe nişte căi birocratice / veneam spre dvs. şi l-am auzit pe dl Kelemen Hunor declarând că pe 14 … Read More […]

  Apreciază

 2. USL EXCLUDE UDMR DE LA GUVERNARE DATORITA COMPLICITATII DE A SUSTINE CABINETUL BASESCU -BOC PANA LA FINELE MANDATULUI! (via Octavpelin’s Weblog) « Popateapa's Blog - 10 august 2011

  […] Opoziţia nu mai vrea cu UDMR la putere Antonescu exclude cooptarea maghiarilor în guvernarea USL. Liderul PNL Crin Antonescu a comentat răspunsul pe care Kelemen Hunor i l-a dat că UDMR nu pleacă de la guvernare subliniind că UDMR nu va fi cooptat în Guvern dacă, din cauza sa, “prin complicitate”, Cabinetul Boc rămâne până la finele mandatului. “Aflu pe nişte căi birocratice / veneam spre dvs. şi l-am auzit pe dl Kelemen Hunor declarând că pe 14 … Read More […]

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: