EURODEPUTATUL CORINA CRETU,VICEPRESEDINTE PSD CERE DEMISIA LUI SEBASTIAN LAZAROIU(HIMMLER),DATORITA DISPRETULUI FATA DE OAMENI!

31 aug.

Europarlamentarul Corina Creţu cere demisia lui Sebastian Lăzăroiu pentru că dovedeşte dispreţ faţă de oameni.

Corina Creţu, vicepreşedinte PSD, cere demisia ministrului Sebastian Lăzăroiu pentru că nu stăpâneşte problematica ministerului pe care îl conduce si nu are „nici cea mai mică urmă de respect faţă de cei care depind de deciziile sale”.

Corina Creţu spune, printr-un comunicat că, în calitate de ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu „este total inutil românilor şi este cazul să-şi dea demisia sau să fie demis”. „Nu am auzit de la dl Sebastian Lăzăroiu un cuvânt despre creşterea dramatică a accidentelor de muncă, cu mulţi morţi şi răniţi, despre condiţiile de muncă deplorabile din mediul public şi privat, despre creşterea incidenţei bolilor profesionale şi a celor sociale.

Scandaloasă este şi susţinerea poziţiei consilierului său personal, Mirel Axinte (absolvent de facultate cu profil social!), al cărui demers publicistic (despre problematica sinuciderii, n.r.) a scandalizat opinia publică. Asta dovedeşte totala sa lipsă de empatie pentru oameni. Nu ai cum fi ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale când, prin ceea ce faci şi gândeşti, dovedeşti un imens dispreţ faţă de oameni”, a declarat Corina Creţu.

Ea îl critică pe ministru şi pentru că pentru orice problemă dă vina pe USL. „Pntru dl Sebastian Lăzăroiu lucrurile sunt simple: tot ce se întâmplă rău în România are drept sursă existenţa USL. Sunt probleme cu termocentralele pentru că oraşele au primari de la PSD şi PNL. Sunt probleme cu salariile şi pensiile, aşadar PSD şi PNL sunt vinovate pentru că au guvernat bine, au făcut economia să crească şi le-au mărit. Nu le-a trecut prin minte că România va fi guvernată de nişte amatori, precum cei din guvernul Boc, care o vor duce în pragul falimentului”, a mai afirmat Corina Creţu, membru al Comisiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale din Parlamentul European.

4 răspunsuri to “EURODEPUTATUL CORINA CRETU,VICEPRESEDINTE PSD CERE DEMISIA LUI SEBASTIAN LAZAROIU(HIMMLER),DATORITA DISPRETULUI FATA DE OAMENI!”

 1. supravietuitor 31 august 2011 la 7:38 pm #

  Nu va demisiona, nici nu va fi demis acest om bolnav care traieste doar pentru a face scenarii si planuri de exterminare a romanilor care s-au saturat de idolul lui portocaliu…

  Apreciază

 2. octavpelin 31 august 2011 la 7:55 pm #

  Gabi,multumesc pentru ping,o seara linistita!

  Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

 1. Muzeul Naţional de Artă al României celebrează muzica în pictură « Supravietuitor's Blog - 31 august 2011

  […] Tavi.EURODEPUTATUL CORINA CRETU,VICEPRESEDINTE PSD CERE DEMISIA LUI SEBASTIAN LAZAROIU(HIMMLER),DATO… Like this:LikeBe the first to like this post. […]

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: