ALMA ANASTASE-CIBELA”PENALA”CEA CU FRAUDA PENSIILOR,ARE TUPEU:IL RIDICA IN SLAVI PE UCIGA-L TOACA DE TRAIAN BASESCU!DEMISIA.

2 sept.

Roberta Anastase: Viziunea lui Traian Băsescu a fost cea care a dus România mai departe.

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase, a declarat vineri la Şcoala de vară de la Eforie Nord a OT-PDL că indiferent de ce candidat vor desemna democrat-liberalii pentru alegerile prezidenţiale din 2014, femeie sau bărbat, important este ca acesta să preia „bagajul” de principii şi valori consacrate de Traian Băsescu.

„Suntem cei care l-am susţinut şi îl susţinem în continuare pe preşedintele Traian Băsescu, iar dânsul are o viziune, un bagaj de principii pe care le-a respectat şi le-a urmat pe tot parcursul ambelor mandate. Eu un bagaj la care nu trebuie să renunţăm şi cine îşi va asuma acest bagaj şi va avea şi puterea să se lupte pentru aceste principii în continuare va reuşi să câştige în primul rând încrederea noastră şi, ulterior, încrederea românilor”, a afirmat Anastase, citată de Agerpres.

Ea a mai spus că „viziunea lui Traian Băsescu a fost cea care a dus România mai departe. (…) Opţiunea pe viitor trebuie să fie să privim înainte şi nu înapoi. De aceea cred că, indiferent dacă va fi femeie sau bărbat, candidatul nostru trebuie să aibă grijă de acest bagaj, de aceste principii de la care Traian Băsescu nu a abdicat niciodată”.

În context, liderul democrat-liberal a punctat faptul că femeilor din politica românească nu le e uşor în contextul în care „avem de-a face cu o politică dusă de unii lideri care vorbesc aşa ca pe marginea drumului”.

„Vorbesc urât, înjură, asta e. Dar, până la urmă, intrând în politică trebuie să-ţi asumi şi lucrurile acestea”, a adăugat Roberta Anastase

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: