AURELIAN PAVELESCU „TARANISTUL”PEDELIST CARE L-O AJUTAT PE BASESCU SA AJUNGA LA PUTERE,ISI DA ARAMA PE FATA :VICTOR CIORBEA VALIDAT CA PRESEDINTE AL PNTCD!

10 sept.

Ciorbea, validat de Tribunal ca preşedinte al PNŢCD. Pavelescu contraatacă.

Tribunalul Bucureşti l-a validat pe Victor Ciorbea în funcţia de preşedinte al PNŢCD printr-o sentinţă civilă pronunţată joi, 8 septembrie, potrivit unui comunicat de presă remis de PNŢCD vineri Agerpres.

În replică, Aurelian Pavelescu, preşedinte PNŢCD în calitate de continuator al aripii Marian Miluţ a partidului, anunţă că va contesta decizia la Curtea de Apel şi va formula săptămâna viitoare o plângere penală împotriva judecătorului de la Secţia IV-a Civilă a Tribunalului Bucureşti care, prin pronunţarea acestei hotărâri, s-ar face vinovat, în opinia sa, de „complicitate la fals şi abuz în serviciu”.

„Congresul făcut de Ciorbea nu este congresul partidului. Este congresul aripii Sârbu, care a rupt partidul în 2008 şi care nu a fost validat de instanţe până acum. (…) Prin urmare, nu are cum o „aripă”, care nu e recunoscută de justiţie, să convoace şi să organizeze un congres al partidului oficial”, a declarat Aurelian Pavelescu.

El a catalogat decizia menţionată drept „halucinantă”. „Partidele nu se fac la tribunal. Partidele trebuie lăsate să funcţioneze şi să-şi hotărască singure conducerea”, a apreciat Pavelescu.

„Sunt singurul preşedinte recunoscut de Autoritatea Electorală Permanentă. Autoritatea Electorală Permanentă a făcut un control financiar la conducerea naţională a partidului, în urma căruia s-a încheiat un proces-verbal cu ‘preşedinte Aurelian Pavelescu’. Toată contabilitatea partidului este la mine, sediul central este la mine, ştampila este la mine”, a susţinut Pavelescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: