DIVERSIUNE COTROCENISTA :VIZITA DICTATORULUI ROMAN TRAIAN BASESCU IN USA INCERTA!

11 sept.

Cu mai puţin de trei zile înainte
Preşedinţia ţine la secret programul vizitei la Washington. Sau nu-l ştie.

Anunţată iniţial pe surse, vizita lui Traian Băsescu în Statele Unite ale Americii s-a transformat într-un mare mister. În lipsa informaţiilor oficiale, agenţiile de presă şi ziarele citează diverse surse care speculează asupra programului vizitei.

Administraţia Prezidenţială s-a rezumat să trimită două rânduri presei sâmbătă, sub formă de comunicat, în care precizează că „Preşedintele României, Traian Băsescu, se va afla la Washington, în data de 13 septembrie, într-o vizită de lucru, pentru finalizarea unor acorduri bilaterale între România şi Statele Unite ale Americii”. Atât. Preşedinţia nu dă mai multe detalii, deşi vizita va avea loc peste mai puţin de trei zile.

„Majoritatea indiciilor premergătoare vizitei de lucru a preşedintelui Traian Băsescu la Washington duc spre finalizarea acesteia cu o întâlnire cu omologul american, preşedintele Barack Obama”, scrie Mediafax, care citează surse conjugate.

Aceleaşi surse spun că cel mai probabil este vorba despre eventuala semnare a acordului privind scutul antirachetă.

HotNews intuieşte programul vizitei, nu mai citează surse. „Vizita vine în contextul în care Acordul pentru amplasarea unor elemente ale sistemului american de apărare împotriva rachetelor balistice în România a fost parafată la începutul lunii iunie, la Washington, de şefii celor două echipe de negociere, secretarul de stat Bogdan Aurescu şi Ellen Tauscher, subsecretar de stat pentru controlul armamentelor şi securitate internaţională”, scrie agenţia mai sus menţionată.

În lipsa informaţiilor oficiale, Realitatea TV bănuieşte că pe agenda discuţiilor s-ar putea afla şi vizele pentru români, nu doar scutul antirachetă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: