CRIN ANTONESCU:DECIZIA SUSTINERII LUI SORIN OPRESCU DE USL NU POATE FI SCHIMBATA DE DAN CONSTANTIN SAU P.C.!

20 sept.

Antonescu: Decizia susţinerii lui Oprescu nu mai poate fi schimbată de Daniel Constantin sau PC.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru „Gândul”, că decizia USL privind susţinerea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei este una definitivă, aceasta nemaiputând fi schimbată de preşedintele PC, scrie Mediafax.

Daniel Constantin a afirmat, după ce Crin Antonescu şi Victor Ponta l-au prezentat pe Sorin Oprescu drept candidatul USL pentru Primăria Capitalei, că decizia nu este una în conformitate cu Protocolul Uniunii. „În acest moment Sorin Oprescu nu este candidatul USL pentru Primăria Capitalei”, a spus Constantin.

„Categoric, Sorin Oprescu este candidatul USL pentru Primăria Capitalei şi, din moment ce în cadrul conferinţei de presă pe care am susţinut-o împreună cu Sorin Oprescu şi Victor Ponta am anunţat acest lucru, ne-am întemeiat pe articolele pe care le-a şi citat Victor Ponta. Conform Protocolului de funcţionare a USL, candidatul comun la Primăria Capitalei trebuie desemnat de către cei doi co-preşedinţi ai Alianţei. Decizia susţinerii lui Sorin Oprescu este una definitivă, altfel nu am fi anunţat-o şi nu mai poate fi schimbată de domnul Daniel Constantin sau Partidul Conservator”, a declarat pentru „Gândul” Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a adăugat că la ultima întâlnire pe care a avut-o în cadrul Alianţei de Centru Dreapta (ACD) cu cei de la Partidul Conservator, aceştia nu s-au opus candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

„Vom discuta încă o dată cu preşedintele PC, cu reprezentanţii acestui partid şi sper că lucrurile vor intra în normal. Cine nu este de acord cu aceste decizii are dreptul să li se opună, dar până la urmă funcţionarea şi deciziile în cadrul USL se iau conform Protocolului”, a conchis Antonescu.

Parteneriatul USL-Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei a fost anunţat oficial luni, într-o conferinţă de presă susţinută de către copreşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, la care a participat şi Sorin Oprescu.

„O să-mi depun candidatura la alegerile viitoare în calitate de independent sprijinit de USL”, a precizat primarul Capitalei.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: