MISCAREA POPULARA A LUI BASESCU SUB TRIUMVIRATUL BCONSCHI-STOICA-FRUNZAVERDE!

24 sept.

Baconschi, Stoica şi Frunzăverde, în fruntea Mişcării Populare?

Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi afirmă că proiectul său politic se numeşte PDL.

Declaraţia a fost făcută după recentele informaţii cum că i-ar fi fost oferit un rol în formarea Mişcării Populare pentru care ministrul de Externe nu se sfieşte să pledeze.

„Aş vrea să le precizez celor mai informaţi decât mine asupra acţiunilor în care sunt implicat că proiectul meu politic se numeşte PDL, singura forţă parlamentară a dreptei populare româneşti. Alături de Valeriu Stoica, Sorin Frunzăverde şi de alţi colegi din PDL pledez pentru rafinarea doctrinei populare a partidului nostru şi pentru unificarea tuturor forţelor de dreapta. Este o necesitate pentru toţi cei care ne revendicăm de la cultura libertăţii şi a responsabilităţii să ne unim, pentru a ne opune eficient stângii resentimentare şi populiste care nu are un veritabil proiect de viitor pentru România. Cred totodată în nevoia unei ample mişcări populare, care să capteze şi suflul societăţii civile”, scrie, într-o postare pe blogul personal, Teodor Baconschi.

Presa centrală a susţinut, în ultimele zile, că Teodor Baconschi şi fostul ministru al muncii Sebastian Lăzăroiu ar urma să se ocupe de proiectul privind crearea unei mişcări politice mai largi în jurul PDL. De asemenea, în mass-media s-a vorbit şi despre includerea unor ONG-uri în proiectul Mişcării Populare, printre acestea fiind şi Fundaţia Creştin Democrată, unde este implicat Teodor Baconschi, Centrul de Analiză şi Dezvoltare Instituţională şi Institutul pentru Studii Populare, conduse de Valeriu Stoica.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: