BFM-TV: MINISTRUL FRANCEZ DE INTERNE CLAUDE GUEANT SI-A RELUAT OFENSIVA IMPOTRIVA ROMANILOR DELICVENTI DIN FRANTA!

3 oct.

Franta ataca din nou delicventii romani

Ministrul francez de interne si-a reluat ofensiva impotriva romanilor delicventi din Franta. Oficialul i-a condamnat pentru ca, spune el, de multe ori se folosesc de copii ca sa incalce legea. Ca sa nu fie acuzat de discriminare, ministrul a subliniat ca nu ii are in vedere pe rromi, ci pe cetatenii romani in general.

Claude Guéant a fost invitat la postul BFM TV ca sa vorbeasca despre campania pentru alegerile prezidentiale si scandalul legaturilor dintre politistii din Lyon si traficantii de droguri.

Ministrul a sustinut ca pune accentul pe nationalitatea delicventilor pentru a putea lupta mai bine impotriva acestora.

La Paris, si din pacate nu doar la Paris, avem de cativa ani, si din nou anul acesta, o crestere foarte importanta a delicventei comise de romani. Si este, de altfel, o delicventa deosebit de cruda, deoarece se foloseste foarte mult de copii.

Guéant declara luna trecuta ca unul din zece suspecti trimisi in judecata la Paris este roman. Atunci a fost criticat, pentru ca nu toti cei care ajung in fata unui judecator sunt condamnati.

De aceasta data ministrul a oferit un exemplu tulburator de exploatare a minorilor, fara sa precizeze daca se referea tot la romani. Acest lucru reiesea, insa, din context.

Anul trecut, guvernul francez a fost puternic criticat, inclusiv de Uniunea Europeana, pentru planurile de expulzare in masa a rromilor, cetateni romani.

De atunci, Claude Guéant, unul din oamenii de incredere ai presedintelui Sarkozy, a avut grija sa-i arate cu degetul pe toti romanii, nu doar pe cei de etnie rroma.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: