VICTOR CIORBEA SI FACTIUNILE PNT-CD AU FACUT PACT CU DIAVOLUL BASESCU!

28 Oct

Victor Ciorbea sună adunarea în PNȚCD. Pe 5 noiembrie a convocat o întâlnire cu toate facţiunile din partid

Victor Ciorbea, liderul uneia dintre cele trei aripi țărăniste, a convocat pentru 5 noiembrie un Comitet Naţional de Conducere al PNŢCD la care sunt chemate toate grupările din partid pentru a se ajunge la un consens. Măsura vine după ce, joi, acesta, alături de Aurelian Pavelescu și Vasile Lupu au fost invitați la Cotroceni. Pavelescu a declarat că Traian Băsescu este interesat de situaţia PNŢCD, el precizând că preşedintele este de părere că ţărăniştii au şanse să intre în Parlament la următorul scrutin.

Printr-un apel semnat de liderii PNŢCD Victor Ciorbea şi Gheorghe Ciuhandu şi trimis tuturor reprezentanţilor din teritoriu se recomandă negocieri la nivel local cu toate grupările rivale. “De aceea, în ceasul al 12-lea al existenţei noastre, ne manifestăm totala deschidere şi disponibilitate de la nivelul BNC-ului şi până la nivelul organizaţiilor judeţene, pentru dialog şi înţelegere cu toţi cei din grupările Lupu, Pavelescu şi Moiescu. Îi aşteptăm pe toţi colegii noştri să caute şi să găsească, în cel mai scurt timp, soluţii şi posibilităţi de aplanare a problemelor dintre noi. Aşa cum noi vom persevera în a găsi o rezolvare cu domnii Lupu, Pavelescu şi Moiescu, îi rugăm pe liderii din teritoriu să ia în considerare doleanţele altor colegi din grupările desemnate anterior”, se arată în apelul făcut de Ciorbea şi Ciuhandu.

“Acesta este motivul pentru care anunţăm convocarea unui CNC pentru sâmbătă, 5 noiembrie a.c., ora 11, la Asociaţia din Bucureşti. Dacă şefii grupărilor menţionate vor refuza invitaţia noastră, facem un apel insistent la reprezentanţii judeţeni ai respectivelor grupări să participe la CNC, prin convocare realizată de . Ei nu vor fi doar invitaţi, ci colegi ale căror opinii şi solicitări vor fi discutate şi luate în considerare în modul cel mai serios. BNC-ul şi echipa sa de negociere, ca şi echipele de negociere de la nivel judeţean, sunt la dispoziţia colegilor din celelalte grupări, 24 de ore din 24, pentru ca până sâmbătă, 5 noiembrie, să fie soluţionate toate diferendele care ar mai putea persista”, se mai precizează în scrisoarea liderilor PNŢCD.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: